Nyt om valg

Nyt om valg

For futten – det er varmt.

Husk sidste frist for at stille op til forældrerådet er på fredag.

Forældrerådet består af 5 forældre som mødes 4-5 gange om året til møder af to timers varighed, sammen med en repræsentant for personalet og lederen. Forældrerådet er et godt sted at være hvis man vil have et indblik i hvad der foregår i ”maskinrummet” i Bulderby, man får et større indblik i pædagogikken og man kan være med til at kvalificere og have indflydelse på beslutningerne. Forældrerådet er ofte også dem som planlægger arrangementer i Bulderby.

I år har vi brug for at vælge 3 nye forældre til rådet, og man stiller op ved at sende en mail til Søren sosis@aarhus.dk – man må gerne som familie dele en plads så mor og far skiftes til at komme til møderne.

Vi håber at I vil hjælpe os med at få valgt et forældreråd hurtigt muligt, og har du spørgsmål til arbejdet, så kontakt os. Når vi kender kandidaterne, vil de sammen med valgproceduren blive offentliggjort.

Vi er stadig underlagt de samme covid retningslinjer som før ferien, vi tager i mod og aflevere børn ved lågen, vi vasker hænder ofte, spritter af og vasker legetøj dagligt. Hverdagen har fundet sin faste rytmer og vi finder ud af arbejde på nye måder, med højt humør, overbærenhed og kage så går det ret fint.

Det vi alle skal være ekstra opmærksomme på, er at børn som har symptomer på covid ikke kommer i Bulderby. Symptomer er; Tør hoste, feber, vejrtrækningsproblemer, hovedpine, ondt i halsen eller muskelømhed. Ved et af ovenstående symptomer skal barnet blive hjemme til der foreligger en negativ test, eller til barnet er symptomfri i 48 timer.

Er man som forældre test positiv, eller har man som familie været i kontakt med en smitte, så gælder der særlig regler – kontakt os i disse tilfælde, og kontakt os hvis i er i tvivl.

I er begyndt at skulle have eftermiddagsmadpakker med, og det går rigtig godt. Da vi fik Bulderby mad om eftermiddagen, så var det vi fik brød med én slags pålæg. Så når I smørepakker så er det ikke nødvendigt med mange forskellige slags pålæg, smoothies, yoghurt, frugt, kiks og mange andre ting – det er naturligvis helt op til jer, men det er ikke noget vi forventer. En simpel madpakke med en bolle/brød et stykke frugt og en agurk/tomat/gulerod er rigeligt.

Et stort ønske fra os er at der på madpakker er tydeligt navn. Der er lidt svært for os at finde ud af hvem der skal have hvad, når vi står med 4 Elsa madkasser uden navn…

Vi forstår behovet for at putte en sød hilsen med i madpakkerne – chokoladekiks og lignende og det i giver børnene med, får de lov til at spise. Vi ønsker ikke at være madpakke politi. Men vi vil gerne opfordre tilat holde det sukkerholdige mad på et minimum, og måske gøre det til en fredags ting.

Hvis I, i denne tid har brug for at tale med os om jeres barns trivsel – hvis der er noget i er nysgerrige på, eller under jer over så tag kontakt til os, så finder vi ud af at mødes, enten virtuelt eller fysisk hvis det er påkrævet.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.