Nyt om bål, sange og jul

Nyt om bål, sange og jul

Kære Alle,

Husk det er nu der skal stemmes. Det I skal stemme om er, om I fra næste sommer selv vil smøremadpakker eller om I vil betale for det kommunale frokosttilbud. Det kommunal frokosttilbud, vil være mad leveret ude fra, og det vil være rugbrød med 3 forskellige slags pålæg og grønt. Den nuværende madordning i Bulderby kan af økonomiske årsager ikke forlænges. Det er op til jer hvad I vælger, og vi bakker op uanset resultatet. Har I brug for råd og vejledning i forbindelse med valget, så sig til vi hjælper gerne.

Valget kommer til at foregår som et elektronisk valg, og i modtagere én stemmeseddel pr. barn, i jeres e-Boks. Hvis man undlader at stemme, er det det samme som at stemme for, at vi skal have mad ude fra, men stem uanset hvad i ønsker – det er godt for demokratiet.

Julen har meldt sin ankomst, og vi er begyndt at pynte op inde og ude. Vi hører julemusik, og inden længe finder vi den store kasse med julepynt frem fra kælderen. Alle er også i gang med at lave små julegaver – det kan i glæde jer til.

I vuggestuen er der mange børn som er lige omkring 2 årsalderen – det er en sjov alder, hvor der sker rigtig meget med sproget. Vi snakker meget, gentager og øver os i små sætninger. Det er rigtig dejligt at blive forstået og kunne giver udtryk for sine tanker og ønsker. Ude køre vi race på scooterne, og vi er også begyndt at øver os i at køre på løbecykler.

Når vi er inde, så synger vi meget og gerne sange med fagter, vi laver puslespil og leger med vores køkkensager. Nogen af de store er blevet meget dygtige til at bygge lange balancebaner ud af alt de kan finde, så man må sno sig for at komme igennem stuen – dejligt med kreative børn. Vi har også leget ”alle mine kyllinger” – en god leg hvor alle kan være med.

Nora, Runa, Casper og Karen har været på tur til Hasle bakker på vores nye el-ladcykel – totalt fedt.

Konrad er blevet 2 år, og det blev fejret med højt hurra, julemuffins og fødselsdagssang.

I Børnehaven leger vi meget monstre leg – og går på jagt efter de onde monstre der gemmer sig i hækken og andre steder. Vi har også alle lavet meget flotte kroner til at have på hovedet, efter Karishmas helt eget design. Vi er begyndt have ”rend, hop og slap-af” – vores helt egen gymnastiktime igen, hvor alle børn i løbet af uge i små hold, kommer til gymnastik sammen med Agge.

Der har også været tid til et bål, hvor børnene fandt en masse grene vi kunne brænde af, og vi fik skabt lidt varme og hygge og spiste friske popcorn fra gryden, mens Henriette og Søren spille og sang sange.

Vi har sagt farvel til Lizet, som har være i jobtræning her i 4 uger, og i dag siger vi velkommen til Johannes – nyt børnehavebarn, og til Maria nyt vuggestuebarn og søster til Mila.

Mange hilsner, Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.