Nyt om meget

Nyt om meget

Kære Alle,

Selvom Corona har svært ved at slippe sit tag i samfundet og nye restaktioner bliver indført, så er hverdagen i Bulderby som den plejer. Vi forsøger hver dag, at få det bedste ud af den situation vi ikke selv kan gøre ret meget ved.

I børnehaven julehygger vi, vi har lavet en flot juledekoration til fælles brug, som vi tænder når vi er inde og læse julehistorier. Vi laver hver dag juleyoga – det er sjovt se arme og ben spjætte i alle mulige retninger.

Vi danser til julemusik – den næste generation kan jo lige så godt komme i gang med at lære ”last Christmas”. Trine lavede sammen med næste alle børn et krybbespil, hvor Jesus og maria skulle sprittes af inden de fik en plads i stalden

I vuggestuen laver vi stadig mange julegaver – så der bliver brug for god plads under juletræet juleaften. Et hold vuggestuebørn tog Karen, Joan og Birgit med i kirke. Det var rigtig hyggeligt. Vi sang sange i kirkesalen, hørte historie og dansede om juletræet, inden vi spiste æbleskiver og fik en lille godtepose med hjem. Det er dejligt at komme lidt ud af huset og Karen, Joan og Birgit var rigtig gode til at gå pænt.

I Bulderby har vi plads til mange børn, og for at alle børn kan få de bedste betingelser for at trives og udvikle sig, så laver vi nogle gange lidt om på hvordan vi fordeler os i huset. Derfor har vi nu etableret en ny gruppe ”Krageøen” som bor i vuggestuens al-rum. Det er en lille gruppe med de 5-6 største vuggestuebørn, som her får deres egen lille gruppe som de kan ”bo” i, inden de på et tidspunkt rykker op i den store børnehave. Karen og Henriette er de voksne i gruppen, og gruppen har fået en rigtig god start. Vi har købt nyt legetøj til gruppen – bæredygtigt trælegetøj, og det er vældigt populært at lege med bondegården og alle dyrene som hører til.

Efter rigtig mange års tro tjeneste i Bulderby, har Kirsten valgt at gå på efterløn. Vi kommer til at savne Kirsten og ønsker hende alt det bedste fremover. Arbejdet med at finde Kirsten afløser er i fuld gang. Kirsten har sidste dag på fredag.

I næste uge fortsætter julerierne i Bulderby, vi holder små julefester, bager, laver flere gaver og spiser en lille julefrokost sammen. Det glæder vi os til.

Mange hilsner, Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.