Nyt om legeplads og påske

Nyt om legeplads og påske

Lyset er på vej, og vi nyder at være ude og lege i det kolde vejr. Vi graver huller i sandkassen, leger med is og cyklerne er begyndt at finde ud af skuret igen, og vi glæder os til at foråret er på vej.

Foråret er også tiden hvor helligdage og lukkedage stiller sig i kø. På helligdage er Bulderby lukket som alle andre institutioner, og på lukkedage er der fællespasning i en af dagtilbuddets institutioner for dem der ikke har mulighed for at finde anden pasning, men kun hvis man melder sig til fællespasning inden den udmeldte frist, og det gør man ved at kontakte Søren. Høre vi ikke fra jer regner vi med at I holder fri.

På fredag kl. 12.00 er det således sidste mulighed for at tilkendegive behov for pasning i dagene op til påske – d. 11-13.

Inden længe er vejret forhåbentligt til at vi igen kan begynde arbejde med fornyelse af legepladsen – og derfor vil vi gerne indkalde til små arbejdsdage igen. På arbejdsdagene starter vi når I har tid, og slutter igen kl. ca. 17.00.Vi har kaffe, boller, værktøj og en plan, og I har muskler og hittepåsomhed. Den 30/3, 4/5 og 1.6 er dagene hvor vi sammen arbejder. Der er er arbejde nok til alle, og man behøver ikke være amatør håndværker for at kunne bidrage, vi går ikke så meget op i om ting er i lod og vatter.

Fredag d. 1.4 har Bulderby fødselsdag – vi bliver 41, men da Corona gjorde at vi aldrig fik holdt vores 40-års fødselsdag, så holder vi den i år – vi kalder den 40+1. Det bliver en dag med hygge, aktiviteter og fællesskab og kage. Invitation kommer senere, men sæt allerede nu et stort X i kalenderen – vi glæder os til at ser jer.

Mange hilsner


Fra alle os i Bulderby.

Comments are closed.