Nyt om fastelavn

Nyt om fastelavn

På torsdag holder vi fastelavn – huset bliver fyldt op af prinser og prinsesser, superhelte, fantasifulde dyr, astronauter, riddere og alle mulige godtfolk. Vi banker til tønden, laver konkurrencer og hygge os. Det er old-school og vi elsker det. Der er en tønde til vuggestuen og en til børnehaven. Vi starter ca. kl. 9.00, så kom gerne inden da, denne dag.

I næste uge sker der lidt ændring i Bulderby. Laura, som har været på barsel, kommer tilbage, og Bjarke som har været barselsvikar for Laura, stopper og Joan som har været syg med kræft, begynder langsomt at vende tilbage igen. Derudover laver vi lidt ændringer i hvordan vi samsætter grupperne i Bulderby. Fra på tirsdag fordeler vi os således:

I vuggestuen afdelingen arbejder: Laura, Birgit, Henriette, Joan, Sille og Julie (praktikant)

I Børnehave afdelingen arbejder: Agge, Trine, Karen, Akrin og Chanella. Om eftermiddagen vil man kunne møde Cristian og Laila som begge er i fleksjob, og som hver arbejder 3,5 timer to dage om ugen   

Søren arbejder alle de steder der er brug for en ekstra hånd. En stor tak og et god vind fremover, skal lyde til Bjarke.

Efter at vi i lang tid kun har haft meget få børn om morgenen, så er der nu mange børn som møder ind tidligt. For at alle kan få en god morgen, så justere vi lidt på hvordan vi organisere os om morgenen.

Fra kl. 6.30 -8.00 er vi fælles sammen i den nederste del af alrummet – den del de er tættest på vuggestuen. Kommer I, i dette tidsrum, så vil vi gerne at I selv tager børnenes overtøj af, og aflevere børnene i alrummet til os, så vi ikke skal gå frem og tilbage mellem stuerne.

Efter kl. 8.00 er vi på stuerne, og her må I gerne aflevere ved dørene til stuerne eller i garderoberne.

Er I, i tvivl spørg personalet.

Mange hilsner


Fra alle os i Bulderby.

Comments are closed.