Arbejd, arbejd, arbejd

Arbejd, arbejd, arbejd

Det er lidt tid siden sidst vi har skrevet nyhedsbrev, men nu er det her – nyheder fra Bulderby til store og små.

Vi har haft store sansedag, hvor vi har smagt på underlige ting, gået med sjove briller, lavet mærkelige øvelser, udfordret kroppen, rørt ved anderledes ting med bind for øjnene og hørt meget høj rock. Det rigtig sjovt og spændende. Alle børn og voksne i børnehaven var med. Se billeder på facebook eller på stuerne

Vi nyder at være ud på legepladsen, som vi forsat er i gang med at ændre. Vi bygger, planter og sår – og arbejdet begynder at bære frugt, det spire frem med små planter specielt i mellemgården og det ser ud til at vi allerede i år kan nyde jordbær, ribs, solbær og stikkelsbær fra de ny planter. Alle er med til passe og vande planterne – så det er blevet til et dejligt fælles projekt.

Skråningerne på vej ned til fodboldbanen er også blevet tilplantet med korn, og et kvashegn beskytter planterne indtil de har fået lidt bedre fat, og længere nede mod hegnet, har vi plantet en frugtlund med mange forskellige slags frugttræer. Et frisk og grønt Bulderby er på vej, og det er dejligt at arbejdet skrider frem af  – stille og roligt.

Sommerferien er ud fra jeres tilbagemeldinger planlagt, så hvis I har ændringer til de ferieuger I har meddelt os, så er det vigtig at vi får det at vide, der er nemlig kun personale på arbejde i uge 28 og 31 til at passe de børn som er tilmeldt, så en ekstra til eller fra gør en stor forskel.

Vi genoptager en gammel tradition som Corona har sat en stoppe for de sidste to år. Fællesspisning-arbejdsdag og valg til forældrerådet. Det helt store 3 i et arrangement. Det er d. 16.6, og vi starter så snart i har tid, der er kaffe og boller klar fra kl. 14.30, og kl. 17.00 er der hotdogs klar til alle (både de almindelige, veganske og halal) mens vi spiser, vælger vi nye forældre til forældrerådet.

Vi skal forsætte arbejdet med at forny legepladsen, bl.a. flytte sand, begynde at bygge motorikbanen, bygge legehuse, male udestuen, og meget andet – der er opgaver for alle og enhver, både dem med skruemaskine og dem med 10 tommelfingre….

Af hensyn til indkøb af mad har vi brug for at vide hvor mange børn og voksne som deltager – tilmelding på stuerne i næste uge.

Vi har tidligere skrevet at vi også holder arbejdsdag d. 1/6 – vi gemmer kræfterne og venter til den 16.6 !

I næste begynder vi at modtage børn fra Ukraine, i først omgang starter et børnehavebarn og senere i juni to vuggestuebørn, det er en spændende opgave og vi gør som altid vores bedste for at de få det godt hos os, og vi håber I vil hjælp os med at tage godt i mod dem.

Mange hilsner fra

Alle os i Bulderby

Comments are closed.