Ferie, forår og fødselsdag

Ferie, forår og fødselsdag

Selvom der stadig er sne i luften, det er koldt og flyverdragterne stadig er nødvendige, så er der forår i lufter – solen får mere og mere kraft, og vi kan begynde at se de grønne farver tit frem alle steder. Det er dejligt, der er gode tider i vente.

Tak til alle der var med til vores fastelavnsfest, det var dejligt at se så mange. Udklædte børn og voksne daskede til tønden og vi nød hjemmebagte fastelavnsboller og kaffe i solskinnet. Det var en hyggelige dag, og en måde at holder fastelavn på, som vi helt sikkert vil gentage næste år.

Der er ingen børn tilmeldt pasning i påsken, og Bulderby er derfor helt lukket. Tak fordi I hjælper os med at finde pasning på lukkedagene.

Det er lidt tid endnu, men så snart I ved det, så vil vi rigtig gerne vide hvornår I holder sommerferie. Bulderby har lukket dagen efter kr. himmelfartsdag d. 19.5, på grundlovsdag d. 5.6 lukker vi kl. 12.00 og i uge 29 og 30 er der lukket. Når vi kender jeres ferieplaner, kan vi meget bedre planlægge personalets ferie, så vi er nok på arbejde til at passe de børn som er tilmeldt.

D. 19.5 og i ugerne 29 & 30 vil der blive arrangeret fællespasning i en af dagtilbuddets andre afdelinger, for dem der ikke måtte have andre muligheder. Deltagelse i fællespasning kan kun ske efter aftale med Søren.

Det er sjovt at gå i vuggestue og børnehave, men det er også hårdt arbejde for børnene, og børn har ligesom voksne brug for ferie. Vi opfordrer til at alle holder 3 ugers sammenhængende ferie – for at komme helt ned i gear og samle energi til efter sommerferien.

Skiv på oversigterne på stuerne hvornår I holder ferie så snart i ved det, og sidste frist for at tilkendegive behov for deltagelse i fællespasning til Søren, er den 21.4

D. 31.3 invitere vi til stor fødselsdag – Bulderby fylder 42 år, og det skal som altid fejres med hygge og kage. Meget kage. Vi starter kl. 14.30, hvor vi skære kagen over sammen, og kagen den er et kapitel for sig, og vi ved aldrig helt hvordan den kommer til at se ud – for det er nemlig jer der skal bage den. Kagen er tegnet efter Søren og klippet ud i 18 dele og fra torsdag eftermiddag kan der i køkkenet hentes skabeloner så du kan bage Sørens hoved, overarm (de er store !), eller fod (den er endnu større).

Der er totalt kage bage frihed, bag den du synes du er god til, og kom med den fredag morgen d.31. marts, så samler vi kagen så den er klar om eftermiddagen

Vi glæder os til at fejre fødselsdag sammen med jer

Mange hilsner fra

Alle os i Bulderby

Comments are closed.