Nyt om arbejdsdag og andet…

Nyt om arbejdsdag og andet…

Kære Alle,

Tak for sidst – vi havde en forrygende arbejdsdag, hvor forældrene til 33 ud af 41 børn var repræsenteret. Vi fik fejet, luget, bygget, malet, ryddet op og meget andet som vi ALDRIG nogensinde selv havde nået i en travl hverdag – tak for det!

Et nyt forældreråd blev valgt og består nu af; Kenneth & Kamilla (forældre til Johanne), Sofie (mor til Holger & Otto), Zenia (Mor til Adam Ø), Jakob (far til Anton), Stinne (mor til Konrad & Jakob), Kalpana (mor til Kavi), Sandie (mor til Eddie). Forældrerådet mødes først gang i midten af september og har I emner som I ønsker rådet skal behandle så kontakt gerne Søren.

I Bulderby vægter vi en tæt forældrekontakt og den daglig dialog om stort og småt, er vigtig for sammenhængen mellem hjem og Bulderby. Der er mange måder man kan dele informationer om hverdagen på, og i Bulderby vælger vi at gøre det med opslag og billeder på stuerne, tegninger og mundtlige overlevering. Vi bruger ikke Aula. Når vi har valgt ikke at bruge Aula, så handler det ikke om at være på tværs. Det er en pædagogisk overvejelse, som bunder i, at vi meget hellere vil lege, lave aktiviteter, og tage hånd om børnene, end vi vil dokumentere det til Aula. Vi vil med andre ord hellere lege hest sammen med børnene end tage billeder af børn der leger hest.

En anden grund til at vi vælger en anden vej når vi kommunikerer er, at vi har en oplevelse af, at devices fylder rigtig meget blandet voksne og børn. Der ikke ualmindeligt at børnehavebørn har deres egen IPad, og vi hører tit børn fortælle om, at de glæder sig til at skulle hjemme til deres IPad – det var bedre at de glædede sig til at skulle hjem og bygge hule med storesøster, eller spille bold med de andre børn på vejen.

Derfor vægter vi at Bulderbys skal være fri for devices og af samme grund har vi skrappe mobilregler for personalet – ingen brug af telefoner mens de er sammen med børnene, og de telefoner der ligger rundt omkring på stuerne, bruger vi kun til at tage billeder med og til at snakke med jer i når I ringer til os. Det samme vil vi også rigtig gerne have at I gør – ingen brug af telefoner mens I er i Bulderby, heller ikke selvom svigermor ringer eller nogen har skrevet noget forkert på Facebook.

Det er meget forskelligt hvor meget man som forældre kan have brug for at vide om børnenes hverdag i Bulderby. Vi orienterer altid hvis noget meget anderledes en normalt, hvis et barn har sovet længere end normalt eller har været ked af det – har det været en helt normal dag, så orientere vi generelt om det. Man kan med andre ord ikke, alt efter hvornår man kommer, være sikker på, at få alt at vide om barnets dag – men har noget været meget anderledes så det altid vores hensigt altid at sige det videre til jer.

Har I brug for mere information end I får eller har I brug for en forklaring på noget I undre jeg over, så sig det til os, inden I spørger naboen, mødre-gruppen eller på Facebook.

I forbindelse med arbejdsdagen, har vi fået ryddet op i vores genbrugscentral i kælderen. Genbrugscentralen er for alle forældre i Bulderby og indeholder tøj, bøger, sko, legetøj og meget andet, som ikke fejler noget og som sagtens kan gøre glæde hos andre. Hjælp økonomien og miljøet, mens du får fornyet garderoben og byttet bøger du ikke orker læse mere.

Mange hilsner fra alle os i Bulderby

Comments are closed.