Nyt fra Bulderby uge 33

Nyt fra Bulderby uge 33

Kære alle,

Så er vi tilbage igen – de sidste børn og voksne kommer tilbage fra ferie i dag, og dagligdagen begynder så småt igen. Det er altid spændende efter sommerferie at se, hvordan børnene organisere sig nu hvor de store er startet i skole. Gamle venskaber bliver genoptaget og nye opstår. Der er en god stemning i huset, og børnene virker til at, de har haft en god sommerferie.

Inden længe skal alle institutioner i Aarhus har et eksternt tilsyn, også Bulderby. Til den opfølgende evalueringssamtale skal der deltage én forældrerepræsentant. Mødet er d. 5.9 fra 13 til 16. Han du lyst og mulighed for at deltage, så kontakt Søren.

Torsdag d. 24.8 har vi arbejdsdag, fællesspisning og valg til forældrerådet. Det er hyggelig dag, hvor vi samme bygger og rydder op på legepladsen og vælger nye medlemmer til forældrerådet, mens vi spiser lidt mad. Der er opgaver til alle – både dem med 2, og dem med 10 tommelfingre. Der er kaffe på kanden fra kl. 14.30, men man kommer bare så snart man har mulighed for det. Vi håber at se rigtig mange til en hyggelig dag. Hvis du har brug for at vide mere om at være i forældrerådet, så spørg endelig personalet. Af hensyn til indkøb af mad, har vi brug for at vide hvor mange i kommer, senest torsdag – tilmeldingslister på stuerne

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke en god at børn har halskæder og store øreringe på i Bulderby, de kan hænge fast når man leger. Små ørestikker er ok.

Vi har fået en ny Birgit i huset – Birgit Moes. Hun arbejder her mandag formiddag, og hun er her primært for at hjælpe børn vi har, med sproglige udfordringer. Birgit er pædagog og arbejder resten af uge i vores søster institution Baobab.

Vi ved at mange har en travl hverdag, men vi vil gerne opfordre til at man en gang imellem husker at lave legeaftaler. Det at besøge hinanden, opleve andre måde at bo på og være sammen på, er godt for børnenes forståelse af, at forskelligere er godt. Det er også med til at gøre børne mere tolerant og det at, kunne videreføre gode lege fra Bulderby, sammen hjemme, er godt for sammenhold og venskaber.

Legeaftaler behøver ikke være stort sat op med hjemmebagt pandekager og skovture, en time en eftermiddag er helt fint, og så kan man udvide hen ad vejen. Man kan også aftale at mødes en lørdag formiddag på Bulderbys legeplads – man kan godt låne nøglen til cykelskuret – bare spørg. Spørg også gerne hvis du har brug for hjælp til hvem der kunne være godt at lave en aftale med, vi hjælper gerne med at formidle.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.