Så er det efterår

Så er det efterår

Så blev det efterår!

Vi håber alle der har holdt ferie, har haft en dejlig en af slags, vi har i hvert fald hørt mange spændende feriehistorier. Vi har også holdet ”ferie” i Bulderby, de børn der var her, har haft god tid til hygge og spændende projekter.

Tirsdag d. 31.10 siger vi desværre farvel til Ann – Ann er blevet tilbud et andet job, som var så spændende, at det kunne hun ikke sig nej til. Det er vi rigtig kede af, men til gengæld er vi glade for, at vi i stedet for har kunne ansætte Pernille. Pernille har været i jobtræning i Bulderby i 3 måneder, og er nu helt klar til at blive en del af Bulderbys hverdag. Pernille er uddannet pædagog med mange års erfaring. Vi ønsker Ann held og lykke med hendes nye job, og et stort velkommen til Pernille.

Med efteråret kommer blæst, regn og meget omskifteligt vejr. Husk i den forbindelse at tjekke om garderoben indeholder tøj der passer, og tøj der passer til årstiden. Huer, vanter, støvler og termotøj er rart at have, og meget gerne noget som børnene nemt selv kan lære at tage på.

Tirsdag d. 31.10 holder vi halloweenfest. Vi har længe klippet flagermus, spøgelser og andet uhyggeligt. Andre er ved at planlægge et spøgelsestog – det bliver helt vildt uhyggeligt, men på den hyggelige måde. Vi mangler 3-4 forældre der vil bage lidt uhyggeligt kage til os – gerne noget i stil med muffins – så kan vi selv pynte dem. Vil du bage?  – så giv besked til Søren eller Agge.

Tak for alle der deltog i ”Bag for en sag”, der var en flot opbakning til arrangementer og vi fik solgt for 1063,5 kr. kaffe og kage – penge der er gået ubeskåret til Legeheltene. Vi minder om at, det ved den slags og lignende arrangementer er en stor hjælp, at man inden man forlader ”festen” hjælper lidt med at rydde og sætte på plads, og at, når man er her, er ansvarlige for egen børn.

Mange hilsner

Fra Alle os i Bulderby

Comments are closed.