Kort nyt

Kort nyt

Kort nyt,

Velkommen til en kort uge – husk Bulderby er helt lukket på fredag!

I denne uge regner det – i sidste uge var solen meget venlig. I skal i den forbindelse huske at smøre jeres børn ind i solcreme hjemme fra, så giver vi dem igen et lag ved middagstid. Skulle I have glemt give jeres barn solcreme på, så må i godt låne vores – vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe med det om morgenen.

Til august skal Laura på barsel, og i den forbindelse er vi godt i gang med at finde en barselsvikar. Der er mangle på pædagog i Aarhus, så det er ikke nemt. Del gerne vores stillingsopslag, som du finder på aarhus.dk/job eller på facebook, og fortæl gerne vidt og bredt om den helt unikke mulighed for at få arbejde i Bulderby.

Torsdag d.23.5 har vi tradition tro ”arbejdsdag-valg-til-forældrerådet-fællespisning” arrangement. Vi starter kl. ca. 14.00, hvor der er kaffe på kanden, og arbejder frem til kl. ca. 1630 hvor vi spiser lidt mad sammen og vælge nye forældre til forældrerådet. Se indbydelse på næste side.

I Bulderby vægter vi en tæt forældrekontakt og den daglig dialog om stort og småt, er vigtig for sammenhængen mellem hjem og Bulderby. Der er mange måder man kan dele informationer om hverdagen på, og i Bulderby vælger vi at gøre det med opslag og billeder på stuerne, tegninger og mundtlige overlevering. Vi bruger ikke Aula. Når vi har valgt ikke at bruge Aula, så handler det ikke om at være på tværs. Det er en pædagogisk overvejelse, som bunder i, at vi meget hellere vil lege, lave aktiviteter, og tage hånd om børnene, end vi vil dokumentere det til Aula. Vi vil med andre ord hellere lege hest sammen med børnene end tage billeder af børn der leger hest.

En anden grund til at vi vælger en anden vej når vi kommunikerer er, at vi har en oplevelse af, at devices fylder rigtig meget blandet voksne og børn. Der ikke ualmindeligt at børnehavebørn har deres egen IPad, og vi hører tit børn fortælle om, at de glæder sig til at skulle hjemme til deres IPad – det var bedre at de glædede sig til at skulle hjem og bygge hule med storesøster, eller spille bold med de andre børn på vejen.

Derfor vægter vi at Bulderbys skal være fri for devices og af samme grund har vi skrappe mobilregler for personalet – ingen brug af telefoner mens de er sammen med børnene, og de telefoner der ligger rundt omkring på stuerne, bruger vi kun til at tage billeder med og til at snakke med jer i når I ringer til os.

Det samme vil vi også rigtig gerne have at I gør – ingen brug af telefoner mens I er i Bulderby, heller ikke selvom svigermor ringer eller nogen har skrevet noget forkert på Facebook. Når I er her så regner vi med at I holder øje med jeres børn, er sammen med dem og evt. deltagere i det de har gang i.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Comments are closed.