Nyt om ferie og lus

Nyt om ferie og lus

Nyt fra Bulderby,

Vi kan se det, høre det og lugte det – foråret er på vej. Vi nyder det og forsøger at være ude så meget som muligt. Vi holder øje med skaderne der igen i år har brygget store reder i egetræerne ved indgangen, vi finder mariehøns og holder øjer med om der flytter insekter ind i vores nye hjemmelavede insekt-hoteller. Inden længe begynder vi at så ting, vi senere kan plante ud i haven. Foråret er en god tid, med masser af børnevenlige aktiviteter ude og inde.

Vuggestuen har sagt velkommen til Alberte og Elias og i morgen starter Freya – et stort velkommen til dem, vi glæder os til lære dem og deres familier at kende.

På fredag holder vi bedsteforældredag – har du ikke husket at tilmelde dine (bedste)forældre, så kan det godt nås endnu.

Vi døjer for tiden med lus – og det er trælst at have uinviterede gæster i håret, og der findes to metoder at komme dem til livs.

Den nemme: Tage ned i salon Glamour, og få klippet barnets hår ned til under 5mm

Den svære: Hver fredag, inden fredagshygge, så kæmmes barnets hår med en god kæmmekam, og findes der æg eller lus i håret, så skal barnets hurtigst muligt behandles med lusemiddel. Vask eller frys alt tøj, dyner, puder og bamser som barnet er i kontakt med, tjek også de øvrige familiemedlemmer og gør i det, så kan barnet møde lusefri i Bulderby mandag. Lus kan ikke overleve uden et venligt hoved som vært, og Bulderby er derfor lussefri mandag morgen. Har barnet lus, så skal i huske at efterkæmme dagligt i en periode på 10 dage.

Finder vi lus på et barn i Bulderby, så kontakter vi jer, og vi regner med at i hurtigst muligt henter barnet. Så snart barnet er blevet behandlet, må det atter komme i Bulderby. Hjælper vi hinanden, så kan vi hurtigt blive plagen kvit. Og husk at lus er noget alle kan få, og ikke er noget man skal være flov over.

På fredag d. 19.4 er det sidst frist for at tilkendegivne om du har brug for fællespasning på lukkedagene d. 10. maj og d. 5. juni. Har du brug for pasning disse dage, skal du tale med Søren. Den 28.4 er sidste frist for at tilkendegivne om du har brug for fællespasning i forbindelse med at vi holder lukket i ugerne 29 & 30, og så dette skal du tale med Søren om. På stuerne hænger der lister hvorpå du kan skrive øvrige ferieuger.

Mange hilsner,

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.