Det sørme, det sandt, det´ Bodil – nyt fra Bulderby uge 49-2013

Det sørme, det sandt, det´ Bodil – nyt fra Bulderby uge 49-2013

IMG_0964 IMG_0951 IMG_0967 Endnu en dejlig uge er ved at være slut. Der jules i hele huset, produceres hemmelige julegaver til mor og far, og øves på julesange. Torsdag havde vi en fantastisk julefest, selvom orkanen Bodil forsøgte at fjerne fokus fra festen,  så var det rigtigt hyggeligt, og meget dejligt at se så mange fremmødte – der er altid rart med god opbakning til vores arrangementer. Også en stor tak til forældrerådet som har hjulpet julemanden med at lave godteposer. Forældrerådet har iværksat en forældre-engagementsundersøgelse, som de meget gerne vil have at så mange som mulig svarer på – kun 8 har svaret indtil videre. Er sedlen blevet væk, er hjælpen nær – den er nemlig vedhæftet dette ugebrev

Tirsdag var alle de store på ture til biografen for at se Alfons Åberg, som vi som tidligere nævnt havde vundet billetter til i en konkurrence. Det var en god tur. Onsdag var vi til julegudstjeneste i Skjoldhøjkirken og her sang vi julesange og så krybbespil. Bagefter spiste vi rigtig mange æbleskiver. Torsdag var Niels’ mormor på besøg hele dagen og hjalp med at bage rigtig, rigtig mange pebernødder og trille mindst ligeså mange havregrynskugler – det var dejligt med besøg, og der var rigtig god julestemning, selvom at børnene brokkede sig og at de skulle høre jule-jazz.

 

Vi vil også stadig gerne at så mange som muligt svarer på forældretilfredshedsundersøgelsen, kan i ikke finde kode brevet er der også her hjælp at hente  i kan kontakt  Rambølls hotline på telefon: 51 61 80 75 eller på mail: skemasupport@r-m.com – vi har nu en besvarelse procent på 77 – kommer vi over 80 bliver vi rigtig glade.

 

Viste du at du på www.børnehuset-bulderby.dk kan læse ugebreve i en udvidet udgave med billeder? På samme adresse kan du finde billeder og film fra livet i Bulderby.

 

Go’ weekend fra alle os i Bulderby


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.