Kunst og kreativitet – uge 43 2014

Kunst og kreativitet – uge 43 2014

I denne uge har vi alle været optaget af at lave kunst. Vi har malet med anderledes maling og lavet meget flotte selvportrætter. SDC13588Børnene har siddet foran et spejl og tegnet sig selv – det er der kommet fantastiske resultater ud af. Stue 2´s børnehave børn har lavet et kæmpestort, meget flot fælles maleri – hvor alle har været deltagende i at frembringe kreationen. Stuerne har været fyldt op af maling, karton og papir og frokosten er blevet spist i al-rummet. Det har været en spændende uge, og vi synes I har nogle meget dygtige børn. Se resultaterne på stuerne og i alrummet.

Syge børn
Efterår og vinter er også tiden hvor der florerer meget sygdom blandt børn og voksne. Vi gør hvad vi kan for at begrænse smitteIMG_2762 risikoen her i Bulderby. Vi lufter ud, husker at vaske hænde og forsøger at komme ud og få frisk luft. Smitsomme sygdomme spreder sig hurtigt blandt børn, og vi har brug for jeres hjælp. Vi har ikke mulighed for at give syge børn den ro, nærvær og omsorg, som de har brug for, for at blive raske. Så syge børn skal være hjemme, indtil de er raske. Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer som siger, at hvis børns almene sundheds tilstand afviger væsentligt fra det normale, således at de ikke kan deltage på lige fod med andre børn i de aktiviteter der forgår, så er barnet for sygt til at være i institution. Derudover skal børn have været feberfrie i et døgn, uden febernedsættende medicin, før de igen kan komme i Bulderby.

Afhentning af børn
For en god ordens skyld skal vi lige opsummere retningslinjerne for afhentning af børn. Vi kan kun udlevere børn til forældrene, eller til folk som i på forhånd har fortalt os hvem der kommer og henter IMG_2706jeres barn. Så hvis onkel Sofus og tante Morfar kommer og henter lille Bente-Caroline, så skal vi have det at vide. Har vi ikke fået det at vide, så kan vi ikke udlevere jeres barn til dem. Har vi tid, vil vi forsøge at få fat på jer, for at få det bekræftet, og har vi ikke det, så har vi ikke mulighed for at udlevere jeres barn. Er der familiemedlemmer som ofte kommer og henter, har I mulighed for at få skrevet dem på jeres barns stamkort, så ved vi at de altid må hente uden forudgående aftale – men vi vil stadigvæk rigtig gerne være orienteret om det. Og nu vi er ved det med stamkort, så husk at fortælle os når I får nyt telefonnummer, nyt arbejde, flytter eller at der sker andre ændringer som skal opdateres.

Høstmarked
Torsdag d. 6.11 fra. 14.30-17.00 afholder forældrerådet SDC13628høstmarked. Det bliver en eftermiddag med forskellige aktiviteter udenfor; Fremstilling af æblemost, snobrød, og kartoffeltryk. Det bliver hyggeligt, og vi regner med at I alle vil bruge lidt tid her sammen med jeres børn.

Husk at du også kan læse om Bulderby på vores hjemmeside – www.børnehuset-bulderby.dk, ligesom at vi også findes på det der facebook…..
God weekend, fra alle os i Bulderby


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.