Nyt fra store og små uge 48

Nyt fra store og små uge 48

Så skal der stemmes om kostordning. Vedhæftet ugebrevet er i denne uge en stemmeseddel i forbindelse med afstemning om kostordning. Det er vigtigt at alle stemmer og undlader man at IMG_3726 IMG_3730 IMG_3739 IMG_3743stemme, er det det samme som at stemme FOR en kostordning. Der er en stemme pr. barn. Den/de udfyldte stemmesedler afleveres i stemmeurnen på kontoret seneste fredag d. 12.12 kl. 12.12 – stemmer indkommet efter dette tidspunkt vil være ugyldige. Har du spørgsmål i forbindelse med afstemningen, er du velkommen til at kontakte personalet.

Husk i næste uge holder vi jule tam-tam, juleklip, æbleskiver, gløgg, masser af hygge og besøg af ham med det lange hvide skæg. Julemanden vil gerne vide, hvor mange godteposer han skal medbringe, så tilmeld jer hurtigst muligt – dvs. nu. Har man ikke mulighed for at komme, er man velkommen til at sende en moster/onkel/tante – eller et af de helt gamle familiemedlemmer – det er nemlig rart for børnene at have en at holde i hånden, når julemanden kommer. Vi starter kl. 14.30, og kl. ca. 16.00 kommer julemanden.

Kirsten og et hold meget dygtige stue 2 børn var torsdag i Netto for at handle ind til varm kakao og friskbagt boller. De bagte selv bollerne, og de blevet rigtig gode, og der var nok til hele Bulderby.

Stue 3 har fået nye scooter med anhængere – de er blevet testkørt flere gange i ugens løb. Inde er der blevet hygget og sunget mange sange. Stue 3 er begyndt at samle børnene til formiddags frugt i stedet for at spise frugt om eftermiddagen. Det er blevet rigtig koldt udenfor, og derfor vil vi gerne, at vuggestueforældre tjekker, at børnenes kasser på badeværelset indeholder: en varm trøje, sovebukser, elefanthue / tynd hue uden snor, vanter, sokker og almindeligt skiftetøj. I garderoben skal der være flyverdragt, vinterstøvler, elefanthue / hue uden snor, vanter og regntøj. Bortset fra sovetøj gælder ovenstående også for forældre til børnehavebørn.

December måned er en dejlig tid, men den kan også for mange, både børn og voksne, være hektisk. Vi vil gerne opfordre til, at i holder normale sengetider, og ikke ser de sene julekalendre.

 

Husk tilmelding til julefest

 

God weekend,

Fra alle os i Bulderby


Ikke-kategoriseret
Comments are closed.