Den gode opstart

Den gode opstart

Hvordan man laver den bedste indkøring af et nyt barn i Bulderby, er svært at give et konkret bud på, da det er meget individuelt hvad der fungerer bedst for det enkelte barn, og derfor er det noget vi altid taler med jer
om.

Men som en tommelfingerregel siger vi, at det er godt de første 14 dage at have god tid, så barnet ikke skal have alt for lange dage. Nogle børn og forældre har brug for længere tid til at vænne sig til den nye verden, mens det for andre går hurtigere, men det er noget vi altid aftaler med jer.

Den først dag I er her, holder vi en samtale med jer, hvor I kan få fortalt os alt det som I synes er vigtigt vi skal vide om jer og jeres barn, og hvor vi kan fortælle jer hvordan vi tænker vi får lavet en god opstart for jer og jeres barn. Jo mere vi kender til hinanden, jo nemmere er det at få et tillidsfuldt forhold til hinanden. Efter et par måneder holder vi en opstartssamtale, hvor vi kan tale om indkøringen, og om hvordan I og barnet trives med at være i Bulderby. Derudover er vi i løbende dialog med jer om, hvordan det går med jeres barn.

Comments are closed.