Nyt om jul, skoledistrikter og meget andet du ikke viste, at du ikke viste

Nyt om jul, skoledistrikter og meget andet du ikke viste, at du ikke viste

Sidste nyt om stort og småt i Bulderby

I denne uge har de kommende 5 skolebørn hver dag været på besøg på Ellekærskolen sammen med børn fra andre institutioner i vores område. De har lavet kreative aktiviteter, været på legepladsen, set teater og leget i gymnastiksalen, det er en hyggelig tradition og en god mulighed for at møde børn man måske kommer til at gå i skole med.

Som led i en stor plan omkring skoledistrikterne i Århus V, så bliver vi fra 1.1.2020 en del af Skjoldhøj dagtilbud og siger farvel vil vores nuværende dagtilbud – Ellekær dagtilbud. Det er ikke noget som kommer til at betyde ret meget for børn og forældre, men det får lidt betydning for personalet i Bulderby som nu får nye samarbejdspartnere. Det synes vi heldigvis er rigtigt spændende, og det ser vi frem til. Vores nye dagtilbudsleder hedder Johnny Krämer – og ham skal i nok alle sammen komme til at møde på et senere tidspunkt.

Vi har for tiden besøger af en del studerende fra udlandet, som gerne vil opleve Bulderby – det synes vi er spændende, og har I lyst til at vide mere om dem så spørg bare. De vil meget gerne snakke.

Vi har langt om længe fået færdiggjort vores velkomstpjece som personalet sammen med forældrerådet har lavet. Det er en pjece som fortæller om vores pædagogik og hverdag, og som rummer en lang række praktiske oplysninger. Vi synes selv den er blevet rigtig fin. Den vil blive udleveret til alle nye forældre og andre som måtte have lyst til at se den kan finde den på vores hjemmeside, eller man kan komme forbi kontoret og få et eksemplar.

I morgen siger vi velkommen til Otto som starter på Lønneberg stuen – vi glæder os til at lære ham og hans familie at kende.

Ellers går livet sin gang  – der leges i alle kroge og vores nye opdeling af børn ser ud til at fungere rigtig godt. Der er plads til planlagte aktiviteter og selvopfundne projekter i en skøn blanding – det er herligt at se.

Vi minder om at alle husker frugt – 3 stk. frugt eller grønt hver uge. Det skal I lægge i køleskabet i al-rummet og notere det på sedlen på køleskabet. Det er helt frit hvad I vælger at tage med, men vi opfordre til at I vælger økologiske eller dansk producerede produkter.

I næste uge holder vi halloween fest torsdag formiddag. Vi laver uhyggelig hygge og har man lyst til at være lidt udklædt, så må man rigtig gerne det.

Vi minder også om at i morgen fredag d.1.11, som tidligere udmeldt, er sidste frist for at tilkendegive behov for pasning i lukkedagene fra og med d. 23.12 til og med d. 1.1.

Vi har brug for hjælp; Vi har en stor bunke affald som ligger lige uden for indgangen som skal på lossepladsen, så hvis nogen alligevel skal køre en lørdagstur med traileren, så vil det være dejligt hvis I vil tage vores skrald med.

Vil du vide mere?

På analogtavlerne i alrummet, skriver vi (næsten) hver dag hvad vi har lavet, der er oplysninger om kommende arrangementer, billeder m.m. Kig hver dag, når du alligevel tjekker ind og ud på skærmen.

På vores hjemmeside – www.børnehuset-bulderby.dk finder du alle tidligere udgaver af vores nyhedsbrev, politikker, billeder og små film fra livet i Bulderby.

På instagram ”bulderbymad”, er der billeder af den mad vi spiser, flot anrettet og med ravgult filter

På facebook – https://www.facebook.com/BoernehusetBulderby – er der små historier og lidt billeder fra ture og aktiviteter

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby.

Comments are closed.