Retningslinjer for genåbning af Bulderby

Retningslinjer for genåbning af Bulderby

Kære Alle,
Så åbner Bulderby op igen for tilmeldte børn – onsdag kun børnehavebørn og torsdag både vuggestuebørn og børnehavebørn.

Men det er til en helt ny hverdag, hvor vi kommer til at arbejde under nogen andre retningslinjer end vi plejer. Det skal være med til at søge for, at børn, personale og forældre ikke bringe smitte til eller fra Bulderby. I det nedenstående kan I læse om hvad det kommer til at betyde af ændringer for jer:

• Børn skal afleveres og hentes på legepladsen ved låge-vagten. Låge-vagten siger farvel til mor og far sammen med barnet og følgende barnet hen til den voksen som barnet skal være sammen med.

• Hav god tid når du kommer om morgenen, der kan opstå ventetid ved lågen

• Alt tøj afleveres i pose med navn, som gives til låge-vagten som sørger for, at tøjet kommer det rigtig sted hen.

• Eftermiddagsmad skal i selv medbringe – i engangsemballage med tydeligt navn. Evt. frugt bedes skåret ud i mindre stykker. Madpakke afleveres til låge-vagten.

• Legetøj kan ikke længere medbringes, det samme gælder soveklude og bamser. Rengjort sutter med tydeligt navn, i lukkede poser kan medbringes

• Børn der er den mindste smule syge kan ikke afleveres, og skal blive hjemme indtil de har været raske i 48 timer. Børn der har syge forældre, kan ikke afleveres af disse

Alle børn bliver inddelt i grupper af 4-5 børn kommer til at være sammen med den samme voksne næsten hele dagen, derfor er det vigtigt for os, at I overholder de udmeldte kommer og gåtider og, at I giver os besked hurtigst muligt hvis I får brug for at ændre dem.

Vi kommer alle, specielt børnehavebørnene, til at være rigtig meget ude. Så husk rigeligt med fornuftigt udetøj.Vi har brug for at I hjælper os med at fortælle børnene hvordan aflevering og afhentning kommer til at foregå og til, at I fortæller børnene, at de ikke selv kan bestemme hvor og med hvem de skal lege.

I må ligeledes gerne indøve gode rutiner ved god hånd hygiejne – altid vakse hænde før og efter måltider, efter toiletbesøg, når man har været ud, på tur osv.

Hvis vi hjælper hinanden med det, og er overbærende overfor de fejl som kommer til at ske, så er vi nok personale på arbejde til både at sørge for, at alle får det godt i denne svære tid og til, at vi kan varetage de rengørings- og hygiejne opgaver vi er blevet pålagt.

Følg med på opslag ved lågen, på facebook og på www.børnehuset-bulderby.dk – hvor flere retningslinjer og oplysninger kan findes
Vi glæder os til at se jerKærlig hilsenAlle os I Bulderby

Comments are closed.