Nyt om altmuligt

Nyt om altmuligt

Kære forældre, kommunen skriver:

Efter en forhåbentlig skøn sommer glæder vi os til at se alle børn igen.

Med de seneste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne må forældre igen komme ind i institutionerne – når institutionen mener, det er sundhedsmæssigt forsvarligt.

Lige nu er der en stigning i antallet af smittede med coronavirus i Aarhus Kommune. Derfor skal vi passe godt på hinanden og være opmærksomme på myndighedernes anbefalinger omkring forebyggelse af smittespredning i vores institutioner:

• Hvis du eller dit barn er syg, eller har symptomer som hoste, feber eller træthed, skal I blive hjemme. Dit barn sendes hjem ved tegn på sygdom.

• Vask ofte hænder eller sprit af, host og nys i ærmet – og tænk på, hvad du rører ved.

• Hold afstand og undgå tæt kontakt med for mange mennesker. Dit barn vil så vidt muligt være sammen med en fast gruppe af børn og voksne gennem dagen.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at undgå smittespredning. Hvis dit barn eller en i husstanden smittes med COVID-19, skal institutionen have besked.  I vil blive orienteret, hvis der konstateres smitte i institutionen.

Du kan finde mere information på aarhus.dk/corona. Kontakt lederen, hvis du har spørgsmål til hverdagen i institutionen.

Med venlig hilsen

Børn og Unge Aarhus

I Bulderby har vi besluttet at vi for nuværende fortsætter med aflevering ved lågen – det gør vi primært for at mindske smittespredning og fordi vi oplever at langt de fleste børn trives med at blive afleveret på denne måde. Der er en stor psykologisk forskel i, at barnet går ind i sin institution, i stedet for at mor og far går ud af institutionen.

D.24.8 skulle vi have haft det helt store ”arbejdsdag-fællesspisning-valg til forældrerådet arrangement” – det har udviklingen i Corona situationen desværre sat en stopper for. Det er vi kede af, vi havde glædet os til at byde jer inden for. Men det må vente. Vi skal dog have valgt et nyt forældreråd inden 1.9 – og det gør vi i år som ”brev-valg”.

Forældrerådet består af 5 forældre som mødes 4-5 gange om året til møder af to timers varighed, sammen med en repræsentant for personalet og lederen. Forældrerådet er et godt sted at være hvis man vil have et indblik i hvad der foregår i ”maskinrummet” i Bulderby, man får et større indblik i pædagogikken og man kan være med til at kvalificere og have indflydelse på beslutningerne. Forældrerådet er ofte også dem som planlægger arrangementer i Bulderby.

I år har vi brug for at vælge 3 nye forældre til rådet, og man stiller op ved at sende en mail til Søren sosis@aarhus.dk – man må gerne som familie dele en plads så mor og far skiftes til at komme til møderne.

Vi håber at I vil hjælpe os med at få valgt et forældreråd hurtigt muligt, og har du spørgsmål til arbejdet, så kontakt os. Når vi kender kandidaterne, vil de sammen med valgproceduren blive offentliggjort.

Ferien er slut og næsten alle børn og voksne er tilbage igen, og det gode vejr er kommet. Vi sørger for rigeligt med vand, og søger skygge når solen er på der højeste. Vi smøre børne ind i solcreme ved middagstid, og vi regner med at i altid har smurt børnene ind fra top til tå når de kommer om morgenen.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.