Nyt om glimmer

Nyt om glimmer

Vi skulle hilse mange gange fra Connie, og sige, at hun er glad for de mange venlige hilsner og tanker I sender hende – det rigtigt dejligt at I gør det. Connie skal igennem en større operation for at stabilisere de nye nakkehvirvler, og først 3 uger efter kan hun begynde på kemobehandling for knoglemarvskræft. Så der kommer desværre til at gå noget tid inden vi ser Connie igen. I mellemtiden har vi ansat Emilia som vikar.

I vuggestuen sagde vi inden jul farvel til Kirsten som gik på efterløn– og har siden ledt efter den rigtige afløser og det har vi fundet, og hun hedder Laura. Laura har tidligere været både studerende og pædagog i Bulderby og nu vender hun hjem igen – det er vi rigtige glade for. Laura kommer til at være her i ca. 1½ måned inde hun selv skal på barsel. Så derfor er personalefordelingen fra på mandag i vuggestueafdelingen således:

Katholt: Agrin og Henriette, Lønneberg: Joan og Birgit og Krageøen: Karen og Laura. Når Laura går på barsel, bliver Marie vikar – Maria har været vikar i Bulderby et stykker tid og kender børnene rigtig godt.

Vi har fuld gang i hele huset og det sker spændende ting på alle stuer.

Krageøen har hoppet, danset og lavet balancebane i Hoppetosserummet og kigget på Trines tatoveringer – de er meget flotte. Vi har også leget med bordtennisbolde – vi hælder 200 bortennisbolde ud på gulvet, det er sjovt at se dem hoppe over det hele. En anden dag var legetøjet sygt (ikke corona), så vi gav det plaster på og tog temperaturen på det. Der har også været tid til save træ ud til en ramme til vores nye flotte vægmaleri. Fredag holdt vi glimmerfest. Vi havde glimmertøj på og malede glimmer malerier og havde glimmer over det hele. En masse sange får vi også sunget mens vi spiller på vores instrumenter.

Vuggestuerne har været i det kreative hjørne, vi har klippet og klistret snemænd som pynter på stuen og andre er så småt gået i gang med påskepynten. Vi har også lavet balancebaner med skumhynder og brugt taburetter og stole til at gøre banen lidt mere spændende. Det blev til mange ture og resulterede i røde kinder og svedigt hår. En tur til den lokale legeplads blev der også tid til – godt at se nogle andre gynger, rutsjebaner og sandkasser end vores egne.

I Børnehaven har vi i sidste uge snakket meget om Gummi Tarzan – vi har lavet tegningerne, læste historien, og fredag lavede vi biograf med popcorn og så Gummi Tarzan tegnefilmen. Det var en rigtig hyggelig oplevelse, som vi vil gentage. Vi også spiller meget UNO, læser gode historier og laver gymnastik.

Mange tak fordi vi hverdag må låne jeres dejlige børn – de er en fornøjelse at være sammen med.

Har du fundet os på facebook? – her ligger vi ind i mellem en god historie og lidt billeder ud – tag et kig.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.