Lidt nyt er også nyt

Lidt nyt er også nyt

Kære alle,

Vi havde i sidste uge en hyggelig vinterferie uge, hvor mange børn havde fri og der var god tid til små udflugter, projekter og hygge i sofaen.

Krageøen var på tur til både en frossen søn og besteg høje bjerge, som man heldigvis kunne glide ned af igen. Hjemme har de leget katte, og vi er begyndt at lave gymnastik i gymnastiksalen hver mandag – her øver vi os i at kravle højt op i ribberne og hoppe ned igen. På fredag skal vi bygge biler ud af store papkasser og ræse Bulderby rundt. Når vi slapper af læse vi sjove bøger om Poul, far og mor og dukken Pia-Linda

Fra at det er har været møgkoldt, er det nu blevet helt lunt, og vi nyder at være ude i længere tid ad gangen – kælkene er blevet udskiftet med cykler og der races afsted på asfalten.

Vi skulle hilse mange gang fra Connie – hun er glad for de mange hilsner og tegninger hun får fra børn og voksne, og hun keder sig meget og glæder sig til at hun igen må komme på arbejde i ”verdens bedste Bulderby”

Hvis I, i denne tid har brug for at tale med os om jeres barns trivsel – hvis der er noget i er nysgerrige på, eller under jer over så tag kontakt til os, så finder vi ud af at mødes, enten virtuelt eller fysisk hvis det er påkrævet, og I kan være helt sikre på at vi nok også skal kontakte jer, hvis der er noget vi gerne vil tale med jer om.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.