Frost med frost på

Frost med frost på

Kære alle,

Nu siger kalenderen forår, men frosten er stadig at finde på træerne om morgenen – og hele legeplads ligner noget fra Frost filmene. Det smukt og vi nyder det så længe det vare ved.

Når vi er ud så køre vi på scootere bygger huler og leger i sandkassen. Nogle af vuggestuebørnene fandt en mariehøne som var kommet til skade. Børnene synes den skulle til lægen, men da den ikke kunne flyve, måtte den gå den lange ture til lægen.

På Krageøen snakker de meget om følelser – både de gode – glæde, kærlighed og om at være spændt men også om skuffelse, vrede og tristhed. Et barn mente, at man godt kunne være skuffet når man ikke skal have is til aftensmad. Det kommer ugens tema-fredag også til at handle om.

I sidste uge havde Krageøen tema om biler, og sluttede ugen af med at lave papkasse biler og en papvaskehal. Det var vildt sjovt.

Der har også været tid til gymnastik, hvor vi øver os i hvor højt vi kan kravle, hvor langt vi kan hoppe og vi ser hvor højt vi kan råbe.

På mandag har Laura sidste dag inden hun skal på barsel – vi kommer til at savne hende og glæde os til at se hende igen. På tirsdag starter Marie i stedet for Laura, hun kender børnene og Bulderby godt, så hende glæder vi os til at byde velkommen.

I sidste uge omdelte vi en seddel om feriepasning i 2021 – og vi gør i den forbindelse opmærksom på at fredag kl. 12, er sidste frist for at give besked om behov for pasning i påsken – høre vi ikke fra jer, går vi ud fra at I holder fri.

Den 1. april fylder Bulderby 40 år, og det havde vi rigtig meget glædet os til at fejre sammen med jer – det kan vi desværre ikke pga. Corona restriktionerne, så det udskyder vi til vi igen må have gæster inden for lågen.

Vi holder dog en lille fødselsdag for børn og personale en dag i april – da den 1. april er i påskeferien.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.