Nyt om kage, øl og meget mere

Nyt om kage, øl og meget mere

Dagene går i Bulderby og nu er vi efter en god påskeferie, alle tilbage igen og hverdagen har fundet sin vante rytme. Vi mangler Connie – Connie er stadig sygemeldt med en kræftsygdom som det tager lang tid, at behandle og hvor der har været mange komplikationer undervejs. Hun er nu i et stabilt behandlingsforløb.

Mange børn tænker på og spørger ofte efter Connie. Nogen tror hun er på ferie eller er væltet på cykel, og andre tror hun død. Vi tænker det er vigtigt at give børnene svar på det som de spørger om, og på det som de giver udtryk for, at de har brug for at vide. Her kan en fortælling om, at Connie er syg, men at hun er på et sygehus hvor de er rigtig gode til at gøre syge mennesker raske igen, være en fortælling man også derhjemme kan bruge.

I Bulderby er vi altid summen af de mennesker der arbejder her – og selvom Connie er savnet, så fungere hverdagen – bare på en anden måde end den plejer. Lige for tiden har Børnehaven travlt med at bygge LEGO kreationer, vi læser rigtig mange bøger og laver flotte tegninger af planeter, solsystemet og af godtfolk fra Star Wars universet, mens andre har travlt med at bygge huler på legepladsen, lave balancebaner eller bare hygge med vennerne på fuglereddegynge. Vi oplever at have en meget harmonisk børnegruppe der leger på kryds og tværs, som behandler hinanden pænt og som er med til at sætte kulør og farver på deres Bulderby. Tak fordi vi må låne dem

Lige for tiden har vi studerende i huset, Henriette er pædagogstuderende og er i vuggestuen, Julie og Tobias er PA studerende og er i børnehaveafdelingen – velkommen til dem.

Foråret er også tiden hvor helligdage og lukkedage stiller sig i kø. På helligdage er Bulderby lukket som alle andre institutioner, og på lukkedage er der fællespasning i en af dagtilbuddets institutioner for dem der ikke har mulighed for at finde anden pasning, og kun hvis man melder sig til fællespasning inden den udmeldte frist, ved at kontakte Søren. Høre vi ikke fra jer regner vi med at I holder fri.

På fredag kl. 12.00 er det således sidste mulighed for at tilkendegive behov for pasning dagen efter kr. himmelfartsdag – fredag d. 14.5. Sommerferien er der helle ikke længe til, og her er sidste frist for at tilkendegive behov for deltagelse i fællespasning i lukkeugerne 29 & 30, torsdag d. 29.4.  

Derudover vil vi meget gerne af hensyn til planlægning af personalets ferie, også gerne vide hvornår I holder sommerferie – meget gerne så snart I ved det, og allersenest d. 29.4

D. 1. april blev Bulderby 40 år! – det kunne vi desværre ikke fejre i år, og vi venter med den helt store fødselsdagsfest til Corona igen er noget man forbinder med en dårlig Mexicansk øl – men vi vil gerne fejre fødselsdagen sammen med børnene på en Corona venlig måde. Torsdag d. 22.4 holder vi fødselsdag med afstand på legepladsen for børnene, og vi har brug for hjælp til at få bagt 60 muffins. Disse muffins vil børnene selv pynte med krymmel og glasur, og vi vil sammen spise dem på legepladsen. Er der nogen der vil hjælpe os med det? – helt almindelige muffins, vi skal nok selv pynte dem helt vildt op

Følg med i næste uge hvor vi fortæller mere om renovering af legepladsen.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.