Nyt om ferie, legeplads og kage

Nyt om ferie, legeplads og kage

Kære alle,

Inden længe er det tid til sommerferie, og seneste næste torsdag vil vi gerne have besked om hvornår I holder sommerferie. Det vil vi gerne for at vi kan planlægge og bruge vores sparsomme ressourcer bedst muligt, og for at personalet kan få at vide hvornår de kan holde ferie. Selvom det sjovt at gå i Bulderby, så er det også et hårdt arbejdet for børnene, og børn har lige som voksne brug for ferie.

Vi ved godt at alle ikke har mulighed for det men vi opfordrer til, at alle finder tid til at holde 3 ugers sammenhængende ferie. Det giver tid til at komme ned i gear og giver mulighed for at få ladet sindet op med nærvær og gode oplevelser – noget der kan bruges af når den travle hverdag igen melder sin ankomst. Og huske ferie behøver ikke være rejser og store oplevelser – ferie er også cykelture på vejen, vandkamp i haven, skovtur, bage boller, og gå i nattøj hele dagen. Måske onkel-morfar eller tante moster kunne have bruge for en feriegæst?

I dag fejer vi Bulderbys 40-års fødselsdag, med hjemmepyntede forældrebagte muffins, og fællesskab på hver side af hegnet, der deler børnehave fra vuggestue. Vi synger sang og råber højt hurra, og glæder os til at vi engang kan holde en ordentlig havefest med gæster.

I Bulderby er vi i gang med at planlægge en større renovering af vores udearealer – en proces der kommer til at løbe over de næste tre år. Der er meget der skal laves, repareres og bygges, og meget af det håber vi kan lave sammen. Den store plan om projektet, kan i læse på www.børnehuset-bulderby.dk – og hvis i har spørgsmål, ideer eller kommentarer, eller dele af projekt som I tænker I gerne vil involvere jer i, så kontakt os. Vi kan bruge alle hænder, tanker og ideer.

Nogen dage er der allerede nu så meget sol, at det er tid til solcreme. Vi regner altid med at I giver jeres børn solcreme på hjemmefra. Så giver vi dem et lag igen ved middagstid.

Mange fødselsdagshilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.