Tak for kage

Tak for kage

Kære alle,

Tak for hjælpen med at bage kage til vores fødselsdag – vi havde en dejlig dag med sang, krymmel og hygge.

I Børnehaven er de store børn begyndt at tage på oplevelse ture ud i lokalområdet – vi må desværre ikke køre i bus, men der er heldigvis mange ting man kan se i vores nærområde – de gode stisystemer kan føre os mange steder hen. Turene er gået til bjergbestigning i Hasle Bakker, og i går var vi ude at lede efter en svævebane, men Agge for vild, og vi fandt i stedet for en anden spændende legeplads.

Vi bygger rigtig mange balancebaner med brædder og mælkekasser – det er en fed konstruktionsopgave hvor rigtig mange kan deltage, og hvor der er plads til mange forskellige ideer og fremgangsmetoder. Banen har i denne uge nået rekord længde og kan nu strække sig fra hegnet mellem vuggestuen og børnehaven til sandkassen og halvvejs tilbage igen.

Sandkasse en blevet fyldt op med frisk strandsand, og det giver lyst til at lege og bygge i det store sandområde.

På krageøen snakker vi rigtig meget om dyr og specielt om insekter, vi leder efter spændende ting i jorden og når vi er på ture. Vi klipper dyr i karton, og legede at vi er dyr – vi kravlede, fløj og svømmede rundt på hele krageøen. Vi er også begyndt at læse Alfons Åberg bøger, og vi har plantet ærter, solsikker og karse, så vi kan følge med i hvordan det vokser i løbet af foråret.

Andre har lavet naturbingo hvor vi fandt både kogler, sten, tusindben og kæmpestore bænkebidere under træstubbene. Regnormene gemte sig for godt til at vi kunne finde dem, men vi håber at finde dem en anden dag.

Der har også været tid til bål – børnehaven og vuggestuen byttede legeplads, og der blev savet grene, mens Henriette sang lejerbålssange – nogen gyngede og andre gik på opdagelse og øvede sig på de store cykler og mooncars, og vi fik lov til at se en kæmpe lastbil grabbe sand ind over hækken til sandkasserne.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.