Nyt om personale, mad og vand

Nyt om personale, mad og vand

Joan er desværre syg. Joan har gennem længere tid haft meget ondt i maven. Hun er nu indlagt til et udredningsforløb, så hun kan få klarhed over hvad det drejer sig om. I Joans fravær er Liseth vikar. Liseth har tidligere været her som studerende, og hun er rigtig glad for Bulderby.

Marie som arbejder sammen med Karen på Krageøen, har helt uden for normalt opsigelsesvarsel valgt, at hun hellere vil være barbestyrer og hun har sidste dag i morgen. Heldigvis har vi meget hurtigt fundet en god løsning. Bjarke som arbejder i køkkenet og som også har timer i børnehaven, overtager fra på mandag Maries stilling. Det betyder, at vi i morgen spiser det sidste hjemmelavede mad fra Bjarke, og at vi fra på mandag får mad leveret mad ud fra. Det vil sige at den nye madordning som skulle træde i kraft d. 1.6 er rykket 14 dag frem. Børnene skal fortsat have eftermiddagsmadpakke med.

Det kan synes træls og besværligt når der sker ændringer, men med denne løsning så sikre vi, at det er gode kendte folk som bliver i huset, og for børnene er det godt at lære nogle nye voksne at kende, i en kendt og tryg ramme.

På mandag fejrer vi afslutning på ramadan – Eid. Vi læser historier, gå på besøg på hinandens stuer, spiser små kager og klipper pynt. Det bliver en hyggelig dag.

Det begynder at blive varmt, og vi minder om, at vi regner med at i smøre børnene ind i solcreme hjemme fra – vi giver et ekstra lag ved middagstid hvis det bliver nødvendigt. I vuggestuen vil vi gerne at alle børn på de varme dage har en drikkedunk med navn på med. Den putter vi i køleskabet og tager med ud på legepladsen om eftermiddagen, så vi har noget køligt at drikke. I børnehaven har vi en anden løsning.

Mange hilsner og god Kristi Himmelfartsferie

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.