Nyt om vand og ac/dc

Nyt om vand og ac/dc

Kære alle,

Vejret er med os og vi nyder det gode liv udenfor, hvor der bliver leget i alle afkroge, bygget nye huler, fundet våben til Star Wars leg, tegnet, læst bøger, sunget sange og leget med vand. Vi trækker i skyggen når det bliver for varmt, og vælger de fleste dage at spise frokosten indenfor. Eftermiddagsmadpakkerne spiser vi ofte ude.

Vi skulle hilse mange gange fra Joan og sige 1000Tak for den flotte buket som er blevet sendt til hende, den er hun MEGET glad for. Tak for det. Joan har det efter omstændighederne godt, men hun har et langt behandlingsforløb foran sig.

Husk solcreme på hjemmefra, vi giver et ekstra lag på ved middagstid. Det er også en god ide at have lidt ekstra skiftetøj med, vandleg give vådt tøj, og mon ikke der inden længe er en vandkamp i vente.

Covid restriktionerne er stadig gældende, men vi venter at nogle af dem bliver ændret inden længe, det skal vi nok fortælle om her, når det sker.

Vuggestuerne har været i det kreative hjørne – vi maler med glimmer og laver meget flotte malerier som er blevet hængt op på stuen. Det pynter med kunst på de hvide vægge. Andre har fundet de store perler frem og har lavet perlekæder. Vi har fået nye dele til vores LEGO tog, og det bruger vi meget tid på at leg med – vi har skinner til en lang bane, så alle kan være med uden at gå i vejen for hinanden.

På krageøen kan vi også godt lide at være kreative. Sidste fredag malede vi vores fødder med maling, og løb hen af et stykke meget langt hvidt papir, og vi lavede også håndaftryk på papiret. Bagefter fik vi fodbad. Det svinede ret meget, med det var meget sjovt.

Vi har for ikke så længe siden sagt velkommen til de nye vuggestuebørn, Ava, Eddie og Thor – de er allerede godt i gang med at udforske og erobre Bulderby. På krageøen har vi sagt velkommen til Emin og Norah, og også de er i fuld gang med at gøre Bulderby til deres andet hjem.

Et hold børn har hjulpet Søren med at bygge et nyt legehus, ud af gamle brædder og en palle. Det startede ud med at skulle være et rumskib, men der var udbredt mistillid til om Søren nu kunne bygge det lufttæt nok, så det endt ud med at blive til en restaurant.

Andre har ryddet op i højbede og plante blomsterfrø, som vi håber bliver til fine blomster inden sommeren er omme.

De store børn har haft temadage om ”skønheden og udyret” – vi har læst historien og tegnet og talt om hvordan det mon er at være en prinsesse.

Vi danser meget, både til MGP og til AC/DC – der skal være plads til det hele 😊

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.