Nyt om aflevering, bold og meget andet

Nyt om aflevering, bold og meget andet

Kære Alle,

Så lysner det – det er sommer, Danmark har klaret sig fint i en boldspilskamp, og covid restriktionerne lempes.

Vi har under hele Corona-perioden løbende drøftet hvad der fungerer godt, og hvad vi glæder os til at slippe af med.

Det er vores helt klare oplevelse, som deles af forældrerådet, at det fungerer rigtig godt at aflevere og modtage børn ved lågen. Langt de fleste børn har nemmere ved at blive afleveret ved lågen end på stuerne – der er en stor psykologisk forskel for barnet på, om det er barnet der går ind i sin institution, eller om det er forældrene der forlader barnet og går ud af institutionen.

Aflevering ved lågen gør også, at de børn som allerede er blevet afleveret ikke bliver forstyrret i leg og aktivitet af forældre som skal aflevere og lige give en besked – det bliver mere ro til fordybelse.

Så derfor vil det fra på mandag d. 28.6 være således at børn fortsat skal afleveres ved lågen når man afleverer i tidsrummet 630-900, efter kl. 900 må man gerne selv liste ind og aflevere.

Til gengæld må I gerne går ind og hente jeres børn om eftermiddagen – vi glæder os til at se jer i huset igen.

Vi skal stadigvæk holde styr på, at ikke for mange er i huset på samme tid, så derfor laver vi et system ved lågen. Der kommer til at hænge 6 klemmer på en snor – når I går ind så tager I én klemme, og sætter den på plads når I går ud igen. Er der ingen klemmer ved lågen når I kommer, så skal I vente til der går en forælder ud. Så selvom det er hyggeligt at komme i huset igen, så kan I ikke bliver hængende hele eftermiddagen – der er andre der også gerne vil ind 😊

Hvis I afleverer, og når I henter børn indenfor, så skal I spritte hænder af, der er sprit i alle garderoberne. Det er ikke nødvendigt at bruge mundbind.

Vi fjerner i løbet af næste uge også opdelingerne på legepladsen, så der bliver fri adgang for børnene til at færdes over hele legepladsen.

Der er stadig en lang række tiltag vedr. rengøring og hygiejne som skal opretholdes- det har vi helt styr på, og vi skal stadig være meget opmærksomme på at syge børn ikke skal være i Bulderby.

Vi må stadig ikke komme hjem til fødselsdag, men vi har mulighed for at I kan deltage til fødselsdage i Bulderby – spørg personalet.

Tirsdag d. 24.8 vil vi gerne invitere til arbejdsdag-fællesspisning-valg. Vi hjælper hinanden med at ordne ting på legepladsen, vi spiser mad sammen og vi vælger nu forældre til forældrerådet. Det glæder vi os til – invitationen kommer senere. Sæt allerede nu kryds i kalenderen

Sommeren er også tiden hvor vi tager et kig på hvordan vi organiseres os som hus. En del børn starter i skole, en del flytter til andre kommuner, vi har to langtidssyge ansatte og aldersfordelingen i børnegruppen har ændret sig. Vi kommer derfor til pr. 1.10 at ændre på hvordan vi opdele børnene i børnehaven og vuggestue, så vi udnytter de fysiske rammer vi har bedst muligt, og så det personale vi har, får de bedste muligheder for at lave en god hverdag for børnene. Det finpudser vi og fortæller meget mere om efter ferien.

Dette er sidste ugebrev inden ferien – og en god ferie ønskes I alle.

Mange hilsner fra alle os i Bulderby

Comments are closed.