Nyt om skeer, hotdogs og arbejdsdag

Nyt om skeer, hotdogs og arbejdsdag

Kære Alle,

Så er de fleste, både børn og voksne tilbage igen, efter en forhåbentlig god ferie. Man kan glemme meget i løbet af en ferie, og vi minder derfor om, at børn fortsat skal afleveres ved lågen når man afleverer i tidsrummet 630-900, efter kl. 900 må man gerne selv liste ind og aflevere. Til gengæld må I gerne går ind og hente jeres børn om eftermiddagen – vi glæder os til at se jer i huset igen. Tag en ”bøjet ske” ved lågen når du kommer om eftermiddagen, og hæng den på plads igen når du går ud – er der ikke flere skeer, så vent til der går én ud med en ske.

Tirsdag d. 24.8 vil vi gerne invitere til arbejdsdag-fællesspisning-valg. Vi hjælper hinanden med at ordne ting på legepladsen, vi spiser mad sammen (hotdogs) og vi vælger nye forældre til forældrerådet. Det glæder vi os til – vi kan nå så meget når vi hjælper hinanden. Vi har som tidligere skrevet, sat gang i et stort projekt med at renovere og forny legepladsen, hvor vi tænker genanvendelse og bæredygtighed ind i de ting vi laver – det skal vi arbejde videre med på arbejdsdagen. Der er opgaver til alle uanset håndværkerevner, og det er hyggeligt at arbejde sammen, og måske få arrangeret en legeaftale.

Vi starter kl. ca. 15 – når I kommer (der er kaffe på kanden) arbejder et par timer og spiser mad kl. ca. 17. Mens vi gumler en hotdog vælger vi nye forældre til forældrerådet og slutter så vi kan gå hjem kl. 18. Vi håber at alle kommer, men af hensyn til indkøb af mad vi gerne vide hvor mange I kommer. Udfyld derfor venligst nedenstående, og aflevere den tilbage til personalet senest d. 19.8.

Comments are closed.