Nyt om covid, ferie og powertools

Nyt om covid, ferie og powertools

Så er vi efter en Corona ramt uge tilbage igen alle mand – det er dejligt, alting er bare lidt nemmere når alle er på arbejde. Corona er stadig en udfordring og der er helt bestemt retningslinjer vi skal følge, når der er den mindste mistanke om smitte hos børn, forældre eller personale.  Tak fordi I hjalp os med at få ugen til at hænge sammen.

Vi siger også mange tak til de rigtige mange som kom og hjalp os med at rydde op og bygge på legepladsen. Vi nåede et godt stykke, men der meget endnu der skal fikses – derfor holder vi små arbejdsdage hen over efteråret, så alle få en chance få at svinge hammer og powertools, så vi kan komme lidt videre med det store legepladsprojekt.

Vi fik på dagen også valgt et nyt forældreråd og det består nu af: Kennet & Kamilla (forældre til Asta og Johanne), Sumeta (Mor til Indira), Anne Sofie (mor til Holger og Otto), Sobina (mor til Sophia og Alicha), Aino (mor til Runa) og Andrea & Andres (forældre til Sven og Egil). Er der andre der har lyst til at være med, så sig til – der er altid plads til en til.

Hvert år ved denne tid, så kigge vi på hvordan vi vil indrette Bulderby fremover. Det gør vi, så den måde vi inddeler os på, passe til de børn vi har og til de voksne som arbejder her. Det betyder at den nederste stue, den tættest på kryberummet, og alrummet tættest på, nu er vuggestueafdelingen. Vuggestuen fordeler sig efter behov på stuen og i alrummet.

Børnehaven, som det næste år rummer mange børn, bor nu på de to andre stuer og i den anden halvdel af alrummet. Børnehaven deler sig i to stuer, og vil lave aktiviteter på kryds og tværs, men også ofte være på ”egen” stue, efter eftermiddagsmaden, mødes børnene på legepladsen eller på en af stuerne.

I Vuggestuen arbejder Henriette, Akrin, Birgit og Liseth (vikar for Joan) og I børnehaven arbejder Agge & Karen og Trine & Bjarke på hver deres stue.

I personaleafdelingen har vi bygget om, så der nu er kontor og mødelokale på den gamle personalestue, og det gamle kontor er nu et ekstra rum, vi kan bruge som legerum for en mindre gruppe børn.

Det skal nok blive godt.

I Bulderby holder vi planlagte samtaler med forældre efter jeres barn har været her i ca. 3 måneder, og efterfølgende ca. en gang om året, eller når der er behov for det. Det plejer vi at have helt styr på, men overblikket kan være blevet forstyrret af Corona, så hvis nogen tænker de mangler en samtale, så sig til, så prøver vi at finde tid til det hurtigst muligt.

Inden længe er det tid til efterårsferie – Bulderby har åbent som normalt, med da vi ved at mange holder ferie, vil vi af hensyn til planlægningen og bestilling af mad gerne vide hvor mange der kommer. Giv besked til personalet snarest muligt, eller skiv det på opslaget på stuerne.  Vi vil gerne have besked uanset om I kommer eller holder fri.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.