Nyt fra hverdagen

Nyt fra hverdagen

Kære Alle,

Så er efteråret på vej – og det er en god ide, at få tjekket om garderoben indeholder tøj der passer til årstiden og om tøjet passer barnet. Vuggestuen vil gerne have, at alle børn har hjemmesko, tynde huer (uden snor – gerne elefanthuer), tykke trøjer (uld/bomuld), termosæt, regntøj, bløde sovebukser eller strømpebukser, tynde strikvanter, gummistøvler og overgangssko/vinterstøvler samt et sæt ekstra skiftetøj til kassen på badeværelset.

I børnehaven vil vi rigtigt gerne hav, at børnene har tøj med til et aktivt udeliv, tøj som de nemt selv kan lære at tage af og på og gerne noget med flere lag, som vi så kan justere i det skiftende vejr, hjemmesko til inde brug og ekstra tøj til kassen på badeværelse.

Det er ikke nødvendigt, at I tager alle jeres barns ting med hjem hver dag. Det var en Corona forholdsregel som ikke længere er nødvendigt.

Spørg personalet hvis I har brug for at vide mere.

Børn bliver syge, og det er der intet unormalt i. Vi har meget stor forståelse for at det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen når børn bliver syge. Men vi har ikke mulighed for at give børn det ”ekstra” de har krav på, når de er syge. Det er svært, og der er mange holdninger til, hvornår et barn er sygt. Helt overordnet set så siger vi, at hvis et barns almene sundhedstilstand afviger fra det normale, så er barnet syg, og vi vil kontakte jer.

Har barnet en temperatur på over 38.0 grader vil vi ligeledes kontakte jer. Der findes mange forskellige meninger om hvornår børn igen er raske nok til at komme i Bulderby. Her siger vi normalt at barnet kan være i Bulderby igen når det er helt rask, har været uden febernedsættende medicin i et døgn og er helt klart til at deltage i institutionslivet på lige fod med de andre børn, men selvom Corona har sluppet sit tag, så skal vi stadig være meget opmærksom på, at børn som har symptomer på Corona, ikke kommer i Bulderby. Det betyder at man SKAL være hjemme indtil man har været symptomfri i 48 timer. Symptomer på Corona er grønt/gult snot, feber og muskeltræthed

Ved specielle sygdomme, skoldkopper, lus, børnesår osv. henviser vi til de officielle retningslinjer fra sundhedsstyrelsen.

Vi har snydt og startet vores nye opdeling af børn og lokaler før tid, det har vi gjort for at få det hele på plads og lavet de sidste små justeringer inden 1/10. Vuggestuen bor på den nederste stue, og fra 1.10 er de voksne på stuen; Birgit, Henriette, Akrin og Liset (som er vikar indtil Joan kommer tilbage).

Børnehaven bor på de to andre stuer og i alrummet tættest på kontoret. Om formiddagen dele børnehaven sig i to grupper, i den en er Agge og Karen de voksne og i den anden er det Trine og Bjarke. De laver aktiviteter på tværs af stuerne, og om eftermiddagen samles vi på en stue.

Spørg gerne personalet hvis der er noget i gerne vil vide om den nye opdeling.

Forældrerådet vil gerne invitere på miniarbejdsdag, kaffe og boller. D. 6. oktober og igen d.9. november. Vi drikker kaffe og fortsætter arbejdet med at lave naturvenlige miljøer i mellemgårdene.

Der er kaffe på kanden fra kl. 14.30 og vi slutter til almindelige lukketid. Vi håber at mange vil komme og give en hånd med – vi kan nå vildt meget når vi hjælpes ad.

Flere har spurgt os om vi ikke kan lave en adresseliste, som man kan bruge hvis man vil lave en legeaftale eller har brug for at kontakte andre forældre, og andre har spurgt om vi ikke kan lave en billedeliste over børn på de forskellige stuer. Det synes vi er en god ide – men det er bare meget besværliggjort af GDPR-regler. Så derfor har vi bruge at I udfylder nedenstående og tilkendegiver om jeres navn, adresse og telefon nummer må stå på en liste vi deler ud til de andre forældre på stue, og om jeres barns billede med navn må være på en liste vi del ud til de andre på stuen.­­­­­­­­­­­

________________________________________________________________________________

Barnets navn                                           _______________________                  

Må være på foto-liste                             JA_____        Nej______

Vi vil gerne være på

Adresseliste                                             JA_____        Nej______

Forældrenes underskrift   _______________________________

Samtykket kan altid tilbagekaldes.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.