Nyt om øgler, jul og parkeringsplads

Nyt om øgler, jul og parkeringsplads

Efter en dejlig efterårsferie, med tid til hygge vafler, risengrød og Aros tur har vi haft en fantastisk uge. Vi har pyntet op og gjort klar til halloween fest, som blev afholdt onsdag på Krageøen. Vi havde gjort det rigtig uhyggeligt med hjemmelavede spøgelser og monstre, vi udhulede græskar sammen og spiste en lille uhyggelig muffins pyntet med blod og drageopkast.

Kragen øen har fået to nye beboere – skægagamerne Geggogine og Rød Skæg er flytte ind på stuen i et stort terrarie. Det er meget spændende at følge med i hvad de laver, og vi hjælpes ad med at fodre dem og gøre rent i deres bur.

Inden længe, Netto tror det er i næste uge, er julen på vej. I den forbindelse minder vi om at Bulderby er lukket fra d. 24/12 til og med d. 2/1. Bulderby holder lukket fordi vi ved, at rigtig mange plejer at holder ferie i disse dage, og det giver personalet mulighed for at afvikle ferie og afspadsering uden at vi skal bruge vikarer. For dem der slet ikke har mulighed for at finde pasning på anden vis, vil der blive arrangeret fællespasning i en af dagtilbuddets andre afdelinger i dagene 24, 27,28,29,30 og 31/12. Deltagelse i pasning disse dage, kan kun se efter aftale med Søren og skal ske senest d. 16/11.

D. 8/12 holder vi vores traditionsrige julefest. Vi hygger sammen med jer, klipper pynt laver dekorationer, spiser lidt julegodter – og vi slutter af med at danse sammen om juletræet, hvor julemanden helt sikkert kigger forbi. Vi starter kl. ca. 14.30 og plejer at være færdig ca. 16.30. Det er på denne dag vigtig at alle børn har en forælder som er med til festen – og har man ikke selv mulighed, må man meget gerne sende en moster-onkel-tante-morfar/mor-person. Tilmelding kommer senere

Vi oplever indimellem farlige situationer på parkeringspladsen, og vi vil meget gerne opfordre til, at kørende og gående udviser forsigtighed, og tænker parkeringspladsen som en del af Bulderby; Kør stille og roligt ind og ud af parkeringspladsen og hav opmærksomhed på vejen og ikke telefonen. I myldretiden er der ofte mange biler, cykler, børn og voksne på pladsen og vi skal alle være opmærksomme på, at det er sikkert og trygt at færdes på p-pladsen.

Flere har spurgt os om hvordan det er med aflevering om morgenen, og vi kan godt forstå hvis det kan være lidt forvirrende. Så vi gentager det lige her:

Fra 6.30- 9.00 tager vi i mod på legepladsen, og er vi ikke på legepladsen så tager vi imod i garderoben. Kommer I efter kl. 9.00 så aflevere i barnet på stuen og prøver på bedste vis ikke at forstyrre de aktiviteter der er i gang.

Fredag er lidt anderledes, her laver vi nemlig fælles musik sammen hel huset, både børn og voksne, og det er noget alle glæder sig til. Det betyder, at i tidsrummet 9 til 940 er vi alle fordybet i sange og instrumenter, og her har vi ikke mulighed for at tage imod børn og snakke med forældre. Så kom inden kl. 9 efter 940 eller sæt jer ned og vær med til aktiviteten sammen med jeres barn, hvis jeres barn ikke selv kan liste ind og være med.

Mange spørger til hvordan det går med Connie, og hun takker for de mange varme tanker. Connie er pædagogmedhjælper og er desværre ramt af kræft. Connies tilstand er stabil, men det er også

allerede nu klart at Connie ikke kommer tilbage til Bulderby igen som pædagogmedhjælper. Vi håber at Connie på et tidspunkt kan blive rask nok til at have et flexjob i Bulderby.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.