Nyt fra Bulderby

Nyt fra Bulderby

Nyt fra Bulderby,

Så nærmer sommerferien sig, de først børn er gået på ferie og vi begynder at sige farvel til de kommende skolebørn. Det er altid trist og vemodigt, at sige farvel til børn som har været en del af Bulderby, vores fælles hverdag og som vi har kendt i mange år. Vi er heldigvis helt sikre på, at de er så klar som de kan blive, til at gå i skole.

Det føles tomt i Bulderby uden de store børn, men det giver også mulighed for at et nyt hold nu er de store, og det giver plads til at nye venskaber og relationer kan opstå på kryds og tværs – det er altid spændende, at følge hvordan det udvikler sig.

Tak til alle der deltog på vores sidste arbejdsdag hvor vi også fik spist en hotdog og valgt et nyt forældreråd. Det var en dejlig dag hvor vi fik lavet rigtig meget – vi kommer hele tiden et skridt nærmere alt det vi gerne vil med vores legeplads.

Efter sommerferien forsætter vi med at bygge – næste gang går vi i krig med legehusene, dato kommer senere, men giv gerne lyd hvis du har lyst til en eftermiddag at komme og hjælpe os med det.

Vi vil gerne at vores legeplads giver rum og plads til udfoldelser af alle slags, og giver mulighed for fællesskaber og fordybelse. Derfor vægter vi at have få faste installationer, men mange små miljøer der er foranderlige, og som giver børnene og de voksne som er her lige nu, mulighed for at sætte deres helt eget præg på omgivelserne. Derudover vægter vi natur og gode naturoplevelser – allerede nu blomster mellemgården af mange forskellige slags blomster og det summer af insekter. Vi har bygget en vandtønder så vi selv opsamler regnvand der kan bruges til at vande de mange planter med.

Når i går på sommerferie, må i meget gerne tømme jeres barns garderobe og kassen på badeværelset – så bliver det ekstra rengjort hen over sommeren.

Det er sommer så husk solcreme på hjemmefra, vi giver et ekstra lag på ved middagstid. Det er også en god ide at have lidt ekstra skiftetøj med, vandleg give vådt tøj, og mon ikke der inden længe er en vandkamp i vente.

God ferie når tiden er til det

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.