Velkommen tilbage,

Velkommen tilbage,

Så er de fleste børn og voksne tilbage i Bulderby igen efter en forhåbentlig god ferie. Vi er så småt begyndt at finde ind i hverdagens rytme igen. Vi kan i år tydeligt mærke, at vi inden sommerferien har sagt farvel til 14 børn som nu er startet i skole. Der er stille i huset og god tid, rum og plads til alle.

Vi oplevere for tiden, at rigtig mange børn bliver hentet mellem 1530 og 1600 – og det er helt ok, men det gør, at vi ikke altid har mulighed for at nå at snakke med alle forældre når I henter jeres børn. Så lad os vide hvis der er noget i brug for at snakke om, så aftaler vi et tidspunkt til det, og I kan også være helt sikre på at vi nok skal kontakte jer, hvis der er noget vi gerne vil tale med jer om. Når mange bliver hentet på samme tid, så er det også vigtigt at være opmærksom på, at I ikke kommer til at få flere børn med ud af lågen, end dem I selv skal have med hjem…

Vi er meget ude og nyder det omskiftelige vejr, der det ene øjeblik får os til at svede og det næste gør os gennemblødte. Vi leger med vand fra vandtønden, kigger på og undersøger de mange flotte planter der er kommet op i vores nye grønne mellemgårde, vi gynger højt mens vi synger sange til skyerne, vi laver butikker i legehusene og øver os i at cykle og køre på mooncars. Det er en dejlig årstid og vi nyder det så længe vi kan.

En dygtig brolægger er ved at lave indgangen ved vuggestuen lidt mere plan med fliser, der skal gøre det lidt nemmere for de små at holde balancen når de skal ind på stuen.

På stuerne har vi organiseret os således, at børnehaven består at to teams Trine & Agrin og Agge & Karen. Om eftermiddagene får vi mandag og onsdag hjælp af Leila og tirsdag og torsdag af Christian. I vuggestuen arbejder Joan, Birgit, Henriette, Laura og Camilla, og de fordeler sig så Birgit & Joan primært arbejder sammen og det samme gør Laura og Henriette, Camilla er der hvor der er mest brug for hjælp.

Vi vil gerne at alle børn har en drikkedunk med, med navn på.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.