Nyt om kaffe, legetøj og rigtig tøj !

Nyt om kaffe, legetøj og rigtig tøj !

Vi flytter lidt om,

I et forsøg på at spare energi laver vi lidt om på nogle praktiske ting i Bulderby. I første omgang betyder det for jer, at I skal aflevere jeres barns madpakke og drikkedunk i en kasse i garderoben, så skal vi nok sætte det i køleskabet.

Efter efterårsferien ændrer vi i adgangen til garderoberne for børn, voksne og forældre det skal vi nok fortælle mere om, når det er helt på plads. Det gør vi også for at spare på varmen.

Inden længe er det efterårsferie, og Bulderby er åbent som normalt, men da vi af erfaring ved, at mange bruger denne uge til at holde ferie, vil vi rigtig gerne have at I fortæller os om I kommer. Så kan vi bedre planlægge bestilling af mad og personalets mødetider så det passer med fremmødet. Giv besked på stuerne.

Efteråret er også tiden hvor vejret ændret sig konstant, og det betyder at I skal være opmærksomme på at jeres barn har tøj i kurven på badeværelset og i garderoben der passer til årstiden og som passer! – Husk også at tage nyt tøj med, hvis du får en pose med vådt tøj med hjem. Vi anbefaler tøj som barnet hurtigt selv kan lærer at tage af og på, og gerne tøj i flere lag, så barnet nemt kan justere når vejret ændrer sig.

Vi får tit spørgsmål om, om man må have legetøj med hjemmefra. Det må man gerne, men vi synes det er bedst at lade være. Har man det alligevel, så er nedenstående vores tilgang til det

I må gerne have legetøj med i Bulderby hjemmefra – så længe det er legetøj som I ikke bliver kede af, bliver væk eller går i stykker, og så længe at legetøjet overholder almindelige sikkerhedsregler, dvs. at det ikke indeholder batterier, at det ikke indeholder glas eller andre ting som kan gå i stykker og blive til fare.

Og så længe det legetøj I tager med, ikke er dødirriterende for omgivelserne. En god huskeregel, er at hvis noget legetøj larmer og skaber konflikter derhjemme så gør det det sikkert også i Bulderby (blokfløjter, mundharper, pistoler f.eks.).

Vi bruger ikke tid på at lede efter legetøj medbragt hjemmefra, men er der tydeligt navn på, dukker det næsten altid op igen.

Derudover skal man altid overveje, at medbragt legetøj kan være med til at fastholde barnet og, at det nogle gange er bedre for barnets muligheder for at kunne indgå i lege med andre børn ikke at skulle holde øje med sit legetøj. Tag en snak med personalet, hvis du er i tvivl.

Forældrerådet inviterer på forældrekaffe den 28. september for vuggestue forældre og den 5. oktober for børnehave forældre –  se mere på næste side.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.