Nyt om sutsko

Nyt om sutsko

Vi sparer på varmen,

Som tidligere nævnt så skal vi ligesom alle andre i disse tider, tænke over hvordan vi bruger energi. For at spare på varmen har vi besluttet, at vi fra mandag d. 24.10 lukker for adgang til de to børnehavestuer fra mellemgårdene. Det er utroligt mange gang om dagen, at dørene går op og varmen strømmer ud ad dørene.

Derfor bliver adgangen til stuerne nu gennem alrummet ad bagdøren og herefter til stuerne. Skal man både aflevere børnehave og vuggestuebørn, så vil vi gerne at man først aflevere vuggestuebørnene og herefter går gennem alrummet til børnehaverne. Hvis vi hjælper hinanden med det, kan vi både få det lidt varmere på stuerne og spare penge på energi. Vi kommer til at bruge samme vej når vi skal ud og ind fra legepladsen.

Man må gerne begynde at øve sig allerede nu, men fra mandag d. 24. 10 lukker vi for dørene, så man ikke kan komme ind i børnehaven fra mellemgårdene. Vi skal nok sørge for skiltning

I denne lidt koldere tid vil også meget gerne at alle børn har hjemmesko eller varme mormorsokker på.

Vi efterårshygger på stuerne, og gør klar til at vi enten længe holder en halloween fest – det skal vi nok fortælle mere om senere.

I vuggestuen har vi genindført fredagsmusik, det er en hyggelig tradition, og inden længe begynder børnehaven også at deltage – det bliver dejligt at lave noget sammen – allesammen

I uge 42 er der efterårsferie, men åbent som normalt i Bulderby for de børn som er tilmeldt pasning. Har I endnu ikke tilmeldt jer, eller har I brug for at ændre i jeres tilmeldinger, så kontakt os hurtigst muligt. Vi tilrettelægger personalets mødetider og indkøb af mad, efter antallet af tilmeldte børn.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.