Nyt om lidt af hvert

Nyt om lidt af hvert

Ny fra store og små,

Vi havde i sidste uge en dejlig halloweenfest. Vi har længe klippet og pyntet op, og gjort klar til den helt store fest. Vi hyggede på stuerne, vi blev malet i ansigterne, vi udhulede græskar og vi pyntede uhyggelige muffins. En dejlig dag.

Nu har vi fjernet de orange rester fra vinduerne, og nyder nu de fantastiske efterårsfarver på legepladsen. Vi samler blade i store bunker og bruger dem til at lege med, og nogen kører vi ned til vores nye kompostbunke, så de kan blive til muldjord til forårets have projekter.

Vi kan mærke at det gør en stor forskel på temperaturen indenfor, at I hjælper os med at bruge bagdøren – tak for det.

Akrin har desværre været syg et stykke tid, og det kommer til at varer lidt inden hun er tilbage igen. Vi ønsker hende rigtig god bedring, og imens hun er syg, hjælper Bjarke os. Det er vi rigtig glad for.

1.12 stopper Karen desværre I Bulderby. Karen har været her i 3 år, og nu har hun lyst til, at få et job inden for antropologfaget, som er det, hun er uddannet som. Vi har været meget glade for, at Karen har ville være i Bulderby og hun vil blive savnet.

I stedet for Karen har vi ansat Camilla. Camilla kender de fleste, da hun i flere omgange har været i praktik i Bulderby og nu er vikar i vuggestuen. Vi er rigtig glade for at Camilla vil være fast hos os og vi håber, at I alle vil tage godt i mod hende. Camilla er udannet pædagogiskassistent

1.12 starter Farah i praktik i vuggestuen. Farah er pædagogstuderende og skal være her i 6 måneder. Vi glæder os til at lære Farah at kende.

Inden længe er det jul, og Bulderby er lukket i dagene mellem jul og nytår (27,28,29 & 30 december). Der vil være fællespasning for dem som slet ikke har mulighed for at finde alternativ pasning. Fællespasning vil være i en af dagtilbuddets andre institutioner. Vi opfodrer til at alle forsøger at finde anden pasning. Har du brug for, at dit barn skal i fællespasning, så skal vi vide det senest d. 14.11, og høre vi ikke fra jer, går vi ud fra at I holder fri.

I ugen op til jul er Bulderby åbent som normalt, men vi vil rigtig gerne vide hvis I har tænker jer at holde tidlig juleferie. Så kan vi tilpasse personalets mødetider og bestillingen af mad, til det faktiske fremmøde. Giv gerne besked på stuerne, så snart i ved besked.

Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen d. 14.12 hvor vi holder julefest, mere om det senere.

Mange hilsner

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.