Kære alle,

Kære alle,

Det er blevet koldt, det blæser, regner – så husk godt med tøj i garderoberne, så vi har noget at skiftetmed, når vejret ændrer sig.

Snart starter julemåneden – de først nissehue er allerede set på små børnehoveder, og det har vi alle glædet os til. Det bliver en tid med hygge, juleklip, gudstjeneste, bagning, julefrokost og alt det andet som hører julen til. Vi holder julefest for børnene med julemand, dans og træ og æbleskiver, og i år gør vi det sammen med jer! – det har covid sat en stopper for de sidste to år, men ikke i år, og vi glæder os. D. 14.12 holder vi fest og I er meget velkomne. Vi starter kl. ca. 15 med hygge på stuerne og kl. 16 kommer julemanden/-damen helt sikkert forbi! Det er en dag hvor det er vigtigt at alle børn har en voksen at holde i hånden og hygge sammen med, og er man selv helt forhindret er det helt ok at sende en mormor-onkel-tante-moster-veninde/ven-person.

Af hensyn til indkøb har vi bruge for at vide hvor mange i kommer til festen. Giv svar på stuerne senest d.1.12

December er en måned hvor der sker mange ting, men vi opfordrer til, at selvom æbleskiverne ikke spiser sig selv, og julekalenderen er spændende, at I overholder almindelige sengetider, så børnene er friske til at deltage i det vi laver i Bulderby.

Ingen har tilkendegivet behov for pasning i julen og personalet er derfor sendt på ferie. Bulderby har åbent sidste dag inden jul fredag d. 23/12 og vi åbner igen med frisk halm i skoene d. 2/1. Kommer I eller holder I ferie i ugen op til jul? -, så fortæl os det gerne på stuerne, så kan vi planlægge efter det.

Det er altid hyggeligt når bedsteforældre, venner og familie henter børn i Bulderby. Men for en god ordens skyld, så præciserer vi lige hvordan det foregår. Hvis andre end dem som har forældremyndigheden skal hente jeres barn, så skal vi vide det. I kan skrive det på tavlen på barnets stue, eller fortælle det til personalet, så notere vi det. Er vi i tvivl, så kontakter vi jer. Husk også at forberede barnet på, at det bliver hentet af mormor, onkel eller tante. Er der nogen der altid må hente, så kan vi notere det på barnets stamkort, så I ikke behøver at fortælle os det hver gang.

Mange hilsner fra

Alle os i Bulderby

Comments are closed.