Nyt fra Bulderby

Nyt fra Bulderby

Det er mørkt, vådt, koldt og kun sjældent ser vi solen, men humøret er højt og der er liv i alle krog af huset. Vi er blevet gode til at udnytte alle hjørner af Bulderby, så de er plads til vilde lege, store lege, små lege, larmende lege og stille fordybelse.

I uge 7 har skolerne vinterferie, men Bulderby er åben. Hvis I holder ferie, så vil vi rigtig gerne vide det hurtigste muligt – så planlægger vi indkøb af mad og personalets mødetider efter jeres fremmøde. Der hænger lister på stuerne som I kan skrive på.

Torsdag d. 2. marts holder vi fastelavn. Fastelavn er en dag fyldt med traditioner, men i år vil vi gerne lave lidt om på dagen. I stedet for en morgen-fest, så vil vi gerne holde fastelavn sammen med jer. Det vil vi gerne for at få lidt hjælpe til arrangement.

Derfor inviterer vi til fastelavsfest-forældrekaffe-bidetilbolle-fastelavnsbollespisningsfest torsdag d. 2.3 fra kl. 14.30 på legepladsen.

Vi har brug for hjælp til at afvikle arrangement, ”køllevagter”, nogen der hjælper børnene med at komme i udklædningstøjet, og måske der nogen der vil hjælpe med at male børnene i hovedet? Giv meget gerne besked til Søren eller det øvrige personale hvis du kan hjælpe os.

Allerede d. 31.3 holder vi fest igen, her bliver Bulderby 42 år, og det fejrer vi som altid med hyggelig fødselsdagsfest. Meget mere om det senere

D. 17.5 vil vi gerne invitere bedsteforældre af alle slags på besøg til hygge, kaffe og kage på legepladsen – der kommer invitation senere, men giv dem gerne besked allerede nu, så de har godt tid til at få pumpet rollatoren og aflyst bingo.

Inden længe åbner Bulderby en forælder til-forældre genbrugsbutik i vores kælder. Det gør vi af flere årsager, primært for at hjælpe miljøet, det er vores oplevelse at rigtig mange fine ting for hurtige bliver kasseret, men vi gør det også for hjælper familier, der på den en eller anden måde er ramt af inflation eller af krige.

Genbrugsen kommer til at have åbent hver dag fra 9 til ca. 15, og holder til i kælderen. Man går bare selv ned og kigger på hylderne.

Reglerne er simple; tag kun det du har brug, og aflevere kun ting til butikken, som stadig virker – bøger skal have alle sider, puslespil alle brikker, og tøj stadig være brugbart – altså ting som stadig er fuldt funktionelle, men som man bare ikke har brug for mere, eller er vokset fra. Begynd allerede nu gerne at overveje om I har noget I ikke bruger mere, som vil passe til butikken.

Vi regner med at butikken er klart til åbning til fastelavnsfesten d. 2.3. Vi håber I vil hjælpe os med at butikken bliver en succes

Vi minder om at sidste frist for at tilkendegive behov for deltagelse i fællespasning i forbindelse med lukkedagene mandag, tirsdag og onsdag før påskeferien d. 3/4. til d. 5/4-2023 er fredag d. 3.3, og skal ske ved henvendelse til søren. Høre vi ikke fra jer, regner vi med i holder fri.

Mange hilsner fra alle os i Bulderby

Comments are closed.