Så er det snart december,

Så er det snart december,

December er en måned hvor der sker mange ting, men vi opfordrer til, at selvom æbleskiverne ikke spiser sig selv, og julekalenderen er spændende, at I overholder almindelige sengetider og ikke gør hver dag til en ”kage-dag”, så børnene er friske til at deltage i det vi laver i Bulderby.

Vi laver nemlig meget i december, vi tager til børnegudstjeneste og juletræ i kirken, vi pynter op, vi synger julesange, får besøge af nisser, spiser julegrød, laver hemmelige gaver, bager kager og holder julefest. Det bliver en travl, men også meget hyggelig måned.

Julefesten bliver d. 13.12, hvor vi julehygger fra kl. 15.00. kl. 16.00 kommer julepersonen og vi synger sange sammen med ham/hen/hun rundt om vores juletræ.

Det er en dag hvor det er vigtigt at alle børn har en voksen at holde i hånden og hygge sammen med, og er man selv helt forhindret er det helt ok at sende en mormor-onkel-tante-moster-veninde/ven-person.

Fredag d. 22.12 er sidst dag vi har åbent inden jul, og vi åbner igen tirsdag d. 2.1 januar med frisk halm i træskoene. Da ingen har ønsket pasning mellem jul og nytår, er der helt lukket i Bulderby, og personalet sendt hjem for at spise marcipan

I ugen op til jul er der helt åbent som normalt, men vi ved fra erfaring, at mange holder fri, derfor vil vi rigtig gerne have at vide om I kommer eller holder fri, så kan vi få lavet en mødeplan der passer med dette og få bestilt den rette mængde mad. Giv besked på stuerne hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *