Nytår med nye nyheder

Nytår med nye nyheder

Så fik vi gang i 2024 med sne, trafikale udforinger og kulde. For mange børn er det først gang de har oplevet sne i de mængder, så vi har leget med sne ud og lidt inde – det har været sjovt, koldt og vådt. Lige nu har vi det også lidt vådt på stuerne, da vores loft er fyldt med sne som nu er begynder at smelte. Det klarer vi med spande, håndklæder og højt humør – det går nok alt sammen.

En stor tak til jer, for at hjælpe os igennem de sne udfordrende dage.

Når vi ikke leger med sne, så er der gang i mange ting indenfor. Vi bygger med klodser, læser mange historier og eventyr, og vi har netop bygget om så Lego-rummet nu i en periode er et dukke-Barbie rum, det er rart for alle når der sker nået nyt.

I vuggestuen går dagene i et stille og roligt tempo, med god tid til sang, lege og hygge inde og ude.

I Uge 7 er der vinterferie, og Bulderby er åbent som normalt. Men da vi fra erfaring ved, at rigtig mange holder ferie, så vil vi gerne have at vide om I kommer eller holder fri. Det givers os bedre mulighed for at få lavet en mødeplan der passer med fremmødet, og få bestilt den rette mængde mad. Der hænger skemaer på stuerne til afkrydsning.

På samme skema må I gerne tilkendegive om I har brug for pasning d. 8.3. Denne dag er Bulderby helt lukket, da vi skal have personaledag. Personaledagen bruger vi til fagligudvikling, og til at få planlagt alle de ting som gør, at Bulderby fungere og som vi sjældent har tid til i hverdagen. For dem der overhovedet ikke kan finde alternativ pasning denne dag, så vil der blive pasning i en af vores nabo institutioner – men overvej om det ikke er denne dag at morfar eller moster Solvej skal have besøg.

Vi vedlægger også dette nyhedsbrev, en oversigt over øvrige lukkedage i 2024

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *