Nyt fra Bulderby

Nyt fra Bulderby

Nyt fra Bulderby,

Fredag d. 15.3 siger vi farvel til Henriette. Henriette har gennem længere tid været i gang med selv at bygge et ”Tiny-House” på Djursland, og nu er projektet kommer så langt, at tiden er inde til at forlade Aarhus og Bulderby. Det er vi rigtig ked af, Henriette har været en vigtig del af Bulderby i flere år, og har hver dag gjort sit bedst for, at de små i Bulderby har fået en rigtig god start på livet, men vi har kun de allerbedste ønsker for Henriette, og synes hun er ret sej.

Fra på mandag og frem til midten af april er Stine, en ny udannet pædagog, vikar for Henriette – herefter overtager Louise, som har en tidsbegrænset stilling, Henriettes stilling.

Fredag d 15.3 fra kl. 1430 er der en kop kaffe i vuggestuen, til dem der har lyst til at komme og sige farvel til Henriette.

Vi minder om at sidste frist for at tilkendegive behov for deltagelse i fællespasning i forbindelse med lukkedagene op til påske (25-27 marts) skal ske ved henvendelse til Søren, senest i morgen. Høre vi ikke fra jer, regner vi med at I holder fri.

Comments are closed.