Nyt om påske, kage og fagligdag

Nyt om påske, kage og fagligdag

Nyt om stor og småt,

Vi har sagt velkommen til Stine, som er vikar frem til midten af april. I denne periode holder Laura, Trine, Birgit og Henriette på skift ferie og orlov. Stine er nyuddannet pædagog, og er allerede faldet rigtig godt ind i hverdagen i Bulderby.

Fredag i næste uge holder Bulderby lukket – personalet holder fagligdag, hvor vi planlægger og ordner ting vi elles ikke vil have mulighed for i en travl hverdag.

Fredag d.22. marts har Bulderby fødselsdag – vi bliver 43 år. I år tager vi alle på udflugt til motorikhallen. Vi skal køre med bus og derfor skal alle børn være her senest kl. 8.15. Der er ingen voksne hjemme i Bulderby til at passe dem der måtte komme senere.

Dagen skal også, som altid fejres med byens største kagemand, som I bager. Kagemanden er tegnet efter Søren og delt op i 18 dele, så man bestemmer selv om man vil bage Sørens hoved eller fod. Der er fuldstændig kagefrihed, så har man lyst til at lave et frugthoved, en kagearm eller en grovbolleskulder, så er det fuldstændigt i orden. Skabelonerne til kagestykker udleveres på stuerne, og kagerne afleveres på dagen, gerne om morgenen i køkkenet.

Vi skærer kagen for kl. 15.00, og håber I har mulighed for sammen med jeres børn at drikke kaffe, saft og spise kage mens vi ønsker hinanden god påskeferie.

Da ingen har ønsket at deltage i fællespasning, er Bulderby nemlig lukket i dagene op til påske – d.25-27 marts, og hele personalet er sendt hjem for at finde påskeæg i deres haver

Vi har del ting der trænger til at blive kørt på genbrugsstationen, hvis nogen har mulighed for at hjælp os med det, så giv besked til Søren.

God weekend til alle

Fra alle os i Bulderby

Comments are closed.